Fiat 500 Club Nederland op Facebook

De Fiat 500 Club Nederland is op verschillende manieren actief op Facebook.

De Facebook pagina is het uithangbord van de club. Berichten worden gepubliceerd door de club.


Groep voor de Fiat 500, gebouwd tussen 1957 en 1975. Meld je aan voor deze actieve Fiat 500 Club Nederland Facebook groep als je een fan bent van de oldtimer fiat 500. De groep is voor leden en niet leden die de Fiat 500 een warm hart toedragen. 


Deze groep is speciaal bedoeld voor alles wat te maken heeft met werkzaamheden aan de klassieke Fiat 500 in de breedste zin van het woord. Dus tips tricks, stap voor stap tonen van werkzaamheden in de vorm van foto’s en uitleg daarbij.

Het staat iedereen vrij zelf DIY onderwerpen toe te voegen, een must is dit wel te begeleiden met heldere hoog resolutie foto’s. Gelieve geen verkoop, hier hebben we een andere groep voor.


Deze groep is speciaal opgericht voor alle fiat 500 oldtimer fans die 500 oldtimer onderdelen zoeken en willen aanbieden maar ook voor alle andere leuke 500 items. Wel alleen voor een fiat 500 (oldtimer). Veel eigenaren van Fiats hebben in de schuur of op zolder nog diverse onderdelen liggen die ze zelf niet meer gebruiken maar die nog heel bruikbaar kunnen zijn voor een ander.
In deze groep kun je je onderdelen aanbieden en kun je zoekopdrachten posten. Als je je gevraagde onderdeel hebt gevonden verwijder dan ook even je oproepje. Datzelfde geldt voor je aangeboden onderdelen.