Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Jaarevenement 2022

23 september 2022 - 25 september 2022

Let op! De inschrijving is gesloten

* * * UPDATE 16-9-2022 * * *
We ontvangen je graag vrijdag vanaf 12 uur.
Bij de camping de borden “Fiat 500 Club” volgens. Medewerkers van de camping openen de slagboom voor je en zullen je een sleutel met plattegrond geven.
Op het “dorpsplein” op het middelste veld naast het toiletgebouw is er weer een onderdelenmarkt. Er zijn 10 verlichte marktkramen beschikbaar. Reserveren is niet mogelijk.

Daarnaast zijn er diverse bedrijven die diverse Italiaanse producten en lekkernijen in de aanbieding hebben en er is zelfs een barista.
Voor de hongerige leden is er ook een pizzabakker aanwezig. Als je de pizza opgepeuzeld hebt kun je dus genieten van een superlekker kopje koffie of espresso speciaal gemaakt door onze barista.

Je kunt ook bij de foodcorner bij het hoofdgebouw een lekker patatje en/of snack bestellen.

Voor de deelnemers die op vrijdag willen dineren in het restaurant is reservering noodzakelijk. De informatie hiervoor heb je in de e-mail ontvangen.

Om 21.00 uur zal het jaarevenement officieel worden geopend door onze voorzitter.

* * *

Het jaarevenement van 2022 wordt georganiseerd in een schitterende omgeving en op een dito locatie, namelijk bij recreatiepark Het Winkel in Winterswijk.
Op 23, 24 en 25 september 2022 treffen we elkaar in de mooie Achterhoek.

Natuurlijk zullen alle ‘standaard’ ingrediënten van een jaarevenement aanwezig zijn. Er wordt een perfecte locatie gecreëerd voor de traditionele onderdelenmarkt; daar zal gelegenheid zijn om Fiat 500-onderdelen en ander -snuisterijen van eigenaar te laten wisselen maar ook Fiat 500 verhalen met elkaar te delen. Er zullen 10 (verlichte) marktkramen aanwezig zijn die gratis ter beschikking gesteld worden. Wij streven ernaar om het dorpsgevoel een beetje boven te laten komen door het maken van een ontmoetingsplek midden tussen de kampeervelden.

Voor de kampeerders is er een ruim terrein welke van alle gemakken voorzien is zoals meerdere toiletgebouwen, afwasgelegenheid, stroomaansluitingen en Wifi. Wil je één of meerdere dagen eerder komen of één of meerdere dagen langer blijven … het is allemaal mogelijk. Kosten bedragen hiervoor € 26,40 per equipe / per nacht maar dit dien je dan wel zelf bij de camping te regelen (tel. 0543 513 025 of via info@hetwinkel.nl). Uiteraard wel altijd vermelden dat je voor de Fiat 500 Club Nederland komt.

Wil je niet kamperen maar er wel bij zijn … er zijn vrijstaande 4 & 6-persoons chalets te huur en deze grenzen aan het evenemententerrein. Ook de huur van deze chalets dien je zelf bij de camping te regelen (tel. 0543 513 025 of via info@hetwinkel.nl).

Programma:

Vrijdag

 • Iedereen is vrijdag vanaf 12.00 uur van harte welkom en is dan al vrij om Fiat 500 gerelateerde zaken aan te bieden op de aanwezige marktkramen (op = op),
 • De clubshop zal dit weekend uiteraard ook aanwezig zijn.
 • Gedurende de hele dag is er de mogelijkheid om je in te schrijven.

Zaterdag

 • Voor de leden, die zich hier vooraf voor opgegeven hebben, zal er een heerlijk ontbijtbuffet zijn in het hoofdgebouw.
 • Vervolgens starten we met een schitterende rondrit door de Achterhoek. Uiteraard is er onderweg een tussenstop voor een heel bijzondere lunch.
 • De equipes met kinderen die ’s middags op tijd terug zijn kunnen gebruik maken van het zwembad.
 • De clubshop zal ook weer geopend zijn.
 • Het clubdiner zal waarschijnlijk in twee shiften verdeeld worden. De eerste shift eet van 17.30 uur tot 19.00 uur en de tweede shift van 19.15 uur tot 20.30 uur. Elke shift heeft een andere kleur bon. Wil je jouw shift ruilen voor de andere? Dan zul je dat zelf moeten regelen met andere leden.
 • Vanaf 21.00 uur gaat de feestzaal open en gaan we eerst de kinderen met een vol kinderclubpaspoort bedanken voor hun deelnames aan alle clubevenementen. Vervolgens gaat deze avond over in een gezellig samenzijn met muziek voor de liefhebbers.

Zondag

 • Er zal op een of een andere ludieke wijze een wekservice zijn.
 • Om 8.00 uur gaan de deuren van het hoofdgebouw open voor een stevig Achterhoeks ontbijt voor de vroege vogels.
 • Om 10.30 uur vertrekken we voor een korte tocht door de prachtige omgeving.
 • Rond 13.00 uur zullen de meesten weer terugkeren op het recreatiepark Het Winkel te Winterswijk.

Kosten
De kosten van het hele weekend inclusief o.a. kamperen diner, ontbijt, lunch, rallyschild en aandenken bedragen € 40,00 per persoon, kinderen van 4 t/m 12 jaar € 25,00.
Kosten voor het optionele ontbijt op de zaterdagmorgen is € 8,50 per persoon en voor kinderen van 4 t/m 12 jaar € 4,25. Indien gewenst kun je dit aangeven bij het aanmelden via het formulier hieronder.

We heten jullie van harte welkom bij recreatiepark Het Winkel in Winterswijk.

Roland Korstanje (7041)
Jan Klaver (12543)

Gegevens

Begin:
23 september 2022
Einde:
25 september 2022
Evenement Categorie:

Organisator

Fiat 500 Club

Locatie

Recreatiepark Het Winkel
De Slingeweg 20
Winterswijk, 7115 AG
+ Google Maps