Leden op het net

Welkom bij 'Leden op het Net' boordevol verhalen, foto's en adresgegevens van de leden van de Fiat 500 club. Bent u lid van de Fiat 500 Club en wilt u graag op deze lijst vermeld worden of wilt u ook actief deelnemen op de website? Vul dan gerust het inschrijfformulier in.

Bekijk alle leden op het net

Laatste veranderingen
Bert en Leonie Schreuders Ridderkerk
Mark Stegerman Opheusden
Peter & Petra Krabbe Glane
Johan van der Goot Joure
Quinten Raes Barneveld
Martin Wildeboer Rotterdam312131
Fons de Rooij Udenhout
Sandra Mastboom
Joop van Benthem
Joop Roodenrijs Nes

Allernieuwste Fiat foto's van leden

Laatste reacties
Bericht van Ron Coppers aan Ron Coppers:
  Hoi hoi. Wil me even voorstellen. Wij: Fanny en Ron zijn sinds 6 Maanden in bezit van een autobianchi giardiniera en een fiat 500 R. Deze laatste is de afgelopen 6 maanden flink onder handen genomen en getransformeerd in een fiat type f in de kleur azura aquamarina. Deze zal verhuurd worden in combinatie met overnachting in ons b&b. Zal jullie op de hoogte houden. Groetjes Fanny en Ron Coppers. (geplaatst op 23/3/2017)
Bericht van Eric Vuurman aan danny bastian:
  Inderdaad Danny. Prachtige auto's ! Ik ben nog niet zo ver maar als ie klaar is doe ik zeker een rondje Lanaken (geplaatst op 17/3/2017)
Bericht van danny bastian aan Eric Vuurman:
  Leuk iemand uit de buurt👍👍👍 (geplaatst op 17/3/2017)

Om ook op de lijst vermeld te worden kan je het volgende inschrijfformulier invullen. 537 clubleden gingen u inmiddels voor. Zodra je inzending bekeken is, wordt deze in de lijst opgenomen. Sta je al in de lijst vermeld, dan kan je nu online je gegevens wijzigen.