Leden op het net

Welkom bij 'Leden op het Net' boordevol verhalen, foto's en adresgegevens van de leden van de Fiat 500 club. Bent u lid van de Fiat 500 Club en wilt u graag op deze lijst vermeld worden of wilt u ook actief deelnemen op de website? Vul dan gerust het inschrijfformulier in.

Bekijk alle leden op het net

Laatste veranderingen
Reinier Terpstra
Fons de Rooij Udenhout
Johan van der van der Goot Heerenveen
Pascal Van Oldenbeek Groesbeek
Erik van der Zande Doetinchem
arjan koldewe Nijverdal
Frank Tromp Assendelft
Quint Veld Groenlo
Rinse Wierda Driebergen-Rijsenburg
Frans Colthoff Soest

Allernieuwste Fiat foto's van leden

Laatste reacties
Bericht van Remco Mulderij aan Remco Mulderij:
  Nu enkele jaren verder heb ik besloten om de fiat helemaal origineel te houden, en momenteel ben ik een blokje aan het reviseren zodat ik altijd een compleet reserve blok ter beschikking heb. (geplaatst op 8/5/2018)
Bericht van Diana Bonne aan Gordon Cornelissens:
  Mooie foto's Gordon. Ik heb een vraagje aan je. Ik woon zelf ook in Drachten. Weet jij waar ik ergens een bobine kan halen of bestellen voor mijn fiat je. Gr Diana Elzinga (geplaatst op 3/2/2018)
Bericht van Ron Coppers aan Ron Coppers:
  Hoi hoi. Wil me even voorstellen. Wij: Fanny en Ron zijn sinds 6 Maanden in bezit van een autobianchi giardiniera en een fiat 500 R. Deze laatste is de afgelopen 6 maanden flink onder handen genomen en getransformeerd in een fiat type f in de kleur azura aquamarina. Deze zal verhuurd worden in combinatie met overnachting in ons b&b. Zal jullie op de hoogte houden. Groetjes Fanny en Ron Coppers. (geplaatst op 23/3/2017)

Om ook op de lijst vermeld te worden kan je het volgende inschrijfformulier invullen. 357 clubleden gingen u inmiddels voor. Zodra je inzending bekeken is, wordt deze in de lijst opgenomen. Sta je al in de lijst vermeld, dan kan je nu online je gegevens wijzigen.