keer terug naar de vorige pagina

Op Safari in de Achterhoek

Zaterdag 15 mei 2021 - Groenlo

Opgeven tot uiterlijk 30 april via onderstaand formulier.

Voor 2021 hebben we weer een nieuwe uitdaging; op ιιn dag een prachtige toerrit van circa 230 kilometer te rijden door de Achterhoek en Twente.
Zijn er clubleden die de grenzen van het luchtgekoelde uithoudingsvermogen van onze Fiatjes willen testen?

De start zal, net zoals in 2018, wederom vanaf Marveld Recreatie in Groenlo zijn en waar we uiteraard ook finishen. Het festijn zal plaatsvinden op zaterdag 15 mei 2021; in het weekend volgend op Hemelvaartsdag. Gezien de afstand zullen we vroeg moeten starten, namelijk stipt 08.30 uur.

In verband met Hemelvaart kunnen jullie er een mooi lang weekend van maken en eventueel al woensdag naar Marveld Recreatie in Groenlo komen. Voor de Fiat 500 club Nederland is 1 groot veld gereserveerd waar we gezamenlijk kunnen staan voor € 25,50 per equipe / per nacht (inclusief caravan/camper/tent, toeristenbelasting, douches).

Het ontbijt op de zaterdagmorgen dien je zelf te regelen; wij zorgen wel dat er koffie en thee klaar staat in de tent. De rest van de dag zullen wij onder andere zorgen voor een koffiestop, een lunch en een versnapering in de middag. Aan het einde van de dag zorgen wij ook nog voor een gezamenlijk all-inclusive diner (dus inclusief drankjes). Tijdens de route staan er ook nog enkele uitstapjes gepland.

Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per persoon en kinderen (6 t/m 12 jaar) kunnen voor half geld meedoen. Het inschrijfgeld is inclusief 1 overnachting (per equipe) van vrijdag op zaterdag en ‘de verzorging van de inwendige mens’ op de zaterdag.
Er kunnen maximaal 30 equipes overnachten op het gereserveerde veld.

Lijkt het jullie (wederom) een mooie uitdaging en heb je wel zin om deze (weer) aan te gaan:schrijf je dan snel in op onze site want VOL = VOL.

We zijn erg benieuwd ………………………….

Roland Korstanje (evenementen@fiat500club.nl)
Jan Klaver

Aanmeldformulier Op Safari in de Achterhoek

Deelnemers:
 
 
 
Ik kom ook kamperen op:
prijs per equipe
 
 
 

Totaal (herbereken) € -