keer terug naar de vorige pagina

Rode Kruis Rally IJsselland

Woensdag 2 juni 2021 - Heino

https://rodekruisrijtourijsselland.nl/

Op woensdag 2 juni organiseert het Rode Kruis de eerste editie van de “Rode Kruis Rally IJsselland”. Het wordt een unieke toertocht via een mooie route door de prachtige omgeving van Overijssel en een stukje Duitsland.

Het ervaren bureau 'Rally's Bcause' verzorgt de routes en de technische uitwerking. Veel vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich in om van de rally een succes te maken.

Zien we je ook op 2 juni 2021?
Je kunt meegenieten in de Tour klasse (gemakkelijk) en de Sport klasse (iets uitdagender) en tegelijk ook de goede doelen steunen: "Help het Rode Kruis Helpen".
Iedereen kan deelnemen aan deze toertocht maar het is natuurlijk leuk als er in een “speciale auto” deelgenomen wordt.. Er kan ingeschreven worden voor 2 klassen: een Tour klasse (gemakkelijk) en een Sport klasse (iets uitdagender).

Voor de deelnemers wordt ook een gratis Rally Cursus aangeboden door Rally's Bcause bij Porsche Twente in Enter op 11 mei 2021. Bij inschrijving via www.rodekruisrallyijsselland.nl kan je daar voor aanmelden.

Locatie:
De start en finish is in Heino bij Kasteel Den Alerdinck. Er is een tussenstop met lunch bij de Havixhorst in De Schiphorst.