keer terug naar de vorige pagina

Oldtimer toertocht

Dinsdag 27 april 2021 - Westerbork

KONINGSDAG 27 april organiseert St. Zomer-Activiteiten te Westerbork in samenwerking met de heren J. Bork en W. Bouland voor het 11e jaar een toertocht voor Oldtimer/Klassieker auto’s.

Dat betekent dat de auto’s van voor 1985 tot deze groep horen. We rijden uiteraard met in achtneming van de Covid 19 regels. Het is de uitzetters weer gelukt een hele mooie route uit te zetten.

Dit keer is het een Start en go rit aan de Perkenslag, parkeerplaats sportvelden te Westerbork, het is de bedoeling dat de rijders in de auto blijven zitten. Jullie worden ontvangen met koffie en koek, aan jullie wordt een route uitgereikt en tevens ontvangen de deelnemers allemaal een lunchpakket.

Daarom hanteren we dit jaar dat:
De deelnemers hun bijdrage vooraf hebben betaald op onderstaande bankrekening. Starten is dan op volgorde van binnenkomst.

De rit is ca. 110 km.
Start is vanaf 11.00 uur tot 11.45 uur, vanaf de parkeerplaats bij de sportvelden aan de Perkenslag te Westerbork.
Inschrijfkosten per auto: € 7,50. De inzittenden betalen € 10,00 per persoon voor het lunchpakket, de kosten voor de kinderen beneden 12 jaar zijn € 7,50 per kind. Dit bedrag overmaken op bankrekening: NL92RABO0369405439, voor 15 april.

Graag z.s.m. aanmelden voor 10 april in verband met de korte voorbereiding (door omstandigheden) van de Koningsrit. Inschrijven kan door een mail te sturen aan henniebork@solcon.nl. Bij aanmelding graag de volgende gegevens doorgeven: Naam, adres, postcode, mailadres, kenteken auto en met hoeveel mensen jullie in de auto meerijden. Dit voor de lunchpakketten.

Elke bestuurder van de auto ontvangt een schild welke men voorop de auto kan bevestigen. Door de Corona-regels kunnen we nadien niet samenkomen, hetgeen inhoudt dat men dan weer huiswaarts kan gaan en we hopen dat we een volgend jaar weer na de rit kunnen samen zijn.

Misschien ten overvloede: Uw auto/motor dient vanzelfsprekend te zijn verzekerd. Tevens wijzen wij U er op, dat de St. Z.A.W., niet aansprakelijk kan worden gesteld van eventuele opgelopen schade.