keer terug naar de vorige pagina

Goededoelenrit

Zondag 26 september 2021 - Alphen aan den Rijn

De Goededoelenrit zal op zondag 26 september 2021 georganiseerd gaan worden rondom Alphen aan den Rijn en zal geheel in het teken staan van Stichting Vlinderkind.

Stichting Vlinderkind strijdt al vele jaren met hart en ziel voor een draagbaar leven met Epidermolysis Bullosa (ook wel kort EB genoemd) EB is een erfelijke, zeer ernstige en vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening waarbij de hechting van de verschillende lagen waaruit een huid bestaat, verstoord is. Door de wrijving tussen de ‘loszittende’ huidlagen ontstaan er blaren en ontvellingen. Ondraaglijke pijn en jeuk zijn daarvan o.a. het gevolg. In Nederland worden dagelijks gemiddeld 500 kinderen geboren. Ongeveer 1 keer in de 3 weken zit hier een kindje bij wat geboren wordt met EB. Meer dan de helft van deze kinderen overlijdt op jonge leeftijd. In Nederland leven ongeveer 730 mensen met EB.

Voor meer informatie over Stichting Vlinderkind, kijk op www.vlinderkind.nl

We proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen wat we dan op deze dag willen overhandigen aan Stichting Vlinderkind. Wat er allemaal gedaan gaat worden houden we nog even geheim, maar dat het een mooie en gezellige dag gaat worden is een feit!
Op zondag 26 september willen we de dag om 10.00 uur beginnen met koffie, thee en wat lekkers erbij


Locatie: De Ontspanningsboerderij
Ringdijk 1
2401 LX Alphen aan den Rijn

Kosten van inschrijving zijn € 17,50 per volwassen en € 10,00 per kind tot 12 jaar.

Voor koffie met wat lekkers en de lunch wordt gezorgd. Heeft u een dieet of allergie, laat het ons even weten.

De inschrijving opent binnenkort!

Organisatie Goededoelenrit,
Sonja, Vanessa, Stephan en Mischa.