keer terug naar de vorige pagina

Carzz & Doggiezz -onder voorbehoud-

Zondag 28 maart 2021 - Alphen aan den Rijn

Mijn naam is Claudia Morgenrood, 51 jaar en “moeder” van onder andere onze hond Sjors (briard). Mijn liefde voor honden is enorm groot daarom werk ik met honden en wandel alweer 16 jaar dagelijks met mijn honden uitlaatservice in Alphen aan den Rijn. Sommige van jullie kennen ons misschien wel door Sjors, hij gaat namelijk altijd mee met de gele Fiat 500 naar de altijd leuke en gezellige Fiat 500 evenementen.

Daarom heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een nieuw evenementje bedacht! Lijkt me super leuk om ook jullie trouwe viervoeters (ook wel hondenkinders) te ontmoeten. Want volgens mij zijn er wel meer hondenliefhebbers bij de Fiat 500 club. Uiteraard ben je ook welkom zonder hond!

Zondag 28 maart 2021 zal er een ‘koffiewoefklets’ plaatsvinden met wandeling met onze honden in Alphen aan den Rijn. De eerste Carzz & doggiezz is dan dus een feit.

Aan het meer, de Zegerplas, ligt:
restaurant ‘Wet n Wild’
Sportlaan 5
2406 LD Alphen aan den Rijn

Mochten de coronamaatregelen het toelaten kunnen we daar verzamelen en vooral bijkletsen en ook daar koffie/thee met ‘iets’ lekkers nuttigen. Achtereenvolgens kunnen we een heerlijke wandeling maken met onze trouwe viervoeters rond het meer (Zegerplas). Op iets meer dan de helft van het meer vinden we Pim Verbokkem met zijn Piaggio Ape (Smooth Coffee) voor een heerlijk bakje koffie. De koffie op beide locaties wordt aangeboden door de club.
Bij terugkomst bij ‘Wet n Wild’ kan er of binnen een broodje genuttigd worden of worden er broodjes buiten verzorgd. Dit is wel voor eigen rekening. We kunnen het met elkaar zeker ‘coronaproof’ regelen. Echter 100% zeker is het helaas nog niet. Hopelijk is er t.z.t. weer wat meer mogelijk.
Vind je het leuk en gezellig om mee te gaan? Belangrijk om te weten is dat een ieder dit op zijn eigen verantwoording doet. En je hond moet het uiteraard ook leuk vinden!

De inschrijving opent binnenkort.