keer terug naar de vorige pagina

1e World Wide Meeting

2-4 juli 2021

Opgeven tot uiterlijk 1 juni via onderstaand formulier.

In het eerste weekeinde van juli vindt altijd HET Fiat 500 evenement van het jaar plaats in het Italiaanse Garlenda. Het kleine slaperige dorpje wordt dan drie dagen lang overspoeld door honderden, soms wel duizend, Fiatjes 500 uit Italië, Europa en soms zelfs uit de wereld. Veel van onze clubleden hebben het evenement wel eens bezocht. Vorig jaar is het evenement in verband met Corona niet doorgegaan. Ook dit jaar is de situatie nog dusdanig onzeker dat onbekend is of en hoe het evenement georganiseerd gaat worden.

De Italiaanse Fiat 500 Club, een club met meer dan 21.000 leden, heeft besloten om in elk geval IETS te doen. Niet een kleiner evenement met minder deelnemers, maar juist groter. De club nodigt andere Fiat 500 clubs in de wereld uit om in het weekeind van 2,3 & 4 juli 2021 met hen een wereldwijde meeting te organiseren. Ieder land op zijn eigen manier, al naar gelang de mogelijkheden. Dat kan zijn met een meeting, een rit, een digitaal evenement. (livestream, zoom, etcetera). De Nederlandse club wil hier graag aan meedoen.

De Italiaanse club heeft een mooie tas samengesteld voor deelnemers aan deze World Wide Meeting. In de tas een rallyschild, een T-shirt, een speciaal door Brumm vervaardigd model van de Fiat 500 en een sticker. De Italiaanse club neemt een groot deel van de kosten voor z’n rekening. En vraagt voor deze tas slechts 20 euro.

De gedachten gaan uit naar een evenement op zondag 4 juli, de geboortedag van de Fiat 500. We willen dan op verschillende plaatsen in Nederland een meeting houden, met daarbij een kleine rondrit. De Italiaanse tasjes worden daar dan uitgereikt.

Individueel inschrijven via de Italiaanse club wordt afgeraden omdat de tasjes allemaal tegelijk worden opgestuurd naar Nederland. Inschrijving voor het Nederlandse evenement is dus alleen mogelijk via de website van de Fiat 500 Club Nederland.

Mocht het evenement vanwege beperkingen niet doorgaan, dan wordt naar andere mogelijkheden gekeken om de tas bij de deelnemers te krijgen of centraal op te laten halen.

Dus, wil je met je Fiat mee doen aan dit allereerste wereldwijde Fiat 500 evenement? Geef je dan snel op en betaal het inschrijfgeld van 20 euro.

Binnenkort komen we via de website, clubblad en nieuwsbrief met meer informatie over de plaatsen waar de meeting plaats vindt. Na aanmelding word je ook via de email op de hoogte gesteld.

Aanmeldformulier 1e World Wide Meeting


Na inschrijving ontvang je een mail met de betalingsinformatie.