keer terug naar de vorige pagina

Fiat 500 COVID-19 Rit

Zaterdag 10 april 2021 - Moerdijk

Het coronavirus, COVID-19, heeft een grote impact op ons dagelijks leven. Ook voor de Fiat 500 club.


Voor clubevenementen is er dit jaar (nog steeds) geen groepssamenzijn mogelijk en om toch “on-the-go” te zijn met dit clubevenement hebben wij deze eerste route van 2021 verzorgd met een unieke route/omgeving. Gelukkig mogen en kunnen we zelfstandig de route rijden en genieten met naasten. Deze (iets langere) route gaat onder andere door pittoreske dorpjes en prachtige landschappen maar ook langs het Hollandsch Diep, over het Schelde-Rijnkanaal en langs de Oosterschelde. Als hoogtepunt van de rit rijden we over/langs twee Nederlandse water- en bouwtechnische hoogstandjes. Te weten de Philipsdam met de vier Krammersluizen (gaan 13.000 keer per jaar open) en de Volkeraksluizen (Europa’s grootste en drukst bevaren binnenvaart sluizencomplex).

Uiteraard volgen we bij dit evenement de richtlijnen van de overheid & RIVM. De veiligheid van jou en jouw naasten staat voorop. Rekening houdend met de omstandigheden en maatregelen, doen we ons best om alles zo duidelijk mogelijk aan te bieden opdat we dit clubevenement toch voor dit jaar doorgang kunnen laten vinden.

De startlocatie is bij:

Je krijgt 14 dagen voor de start via de e-mail bericht hoe de dag gaat verlopen, dit i.v.m. het coronavirus en de dan geldende regelgeving.

De planning is, op dit moment, dat je kunt aanmelden vanaf 09.30 uur en dat de start vanaf 10.00 uur voor de route mogelijk is.

Kosten voor deelname bedragen € 12,50 voor volwassenen en voor kinderen tot 12 jaar € 5,00. Voor dit bedrag krijg je koffie of thee bij aanmelden en een riant lunchpakket voor onderweg. Tijdens de rit is er ook nog een stop waar je “to go” nog een consumptie krijgt.

Aanmelden kan binnenkort

Hopelijk tot ziens in Moerdijk.
Roland Korstanje (7041)