keer terug naar de vorige pagina

Uitgesteld --- Op Safari in de Achterhoek --- Uitgesteld

Zaterdag 23 mei 2020 - Groenlo

Zijn er clubleden die de grenzen van het luchtgekoelde
uithoudingsvermogen van onze Fiatjes willen testen?

De start en finish zal bij Marveld Recreatie in Groenlo zijn. Deze uithoudingstest zal plaatsvinden op zaterdag 23 mei; het weekend volgend op Hemelvaartsdag. Gezien de afstand zullen we vroeg moeten starten, namelijk stipt 08.30 uur.

In verband met Hemelvaart kunnen de deelnemers er een mooi lang weekend van maken en eventueel al woensdag naar Marveld Recreatie komen. Voor de Fiat 500 club Nederland is 1 groot veld gereserveerd waar we gezamenlijk kunnen staan voor € 24,50 per equipe / per nacht (inclusief caravan/camper/tent, toeristenbelasting, douches).

Het ontbijt op de zaterdagmorgen dien je zelf te regelen; wij zorgen wel dat er koffie klaar staat. De rest van de dag zullen wij onder andere zorgen voor een koffiestop, een lunch op een prachtige locatie. Aan het einde van de dag zorgen wij ook nog voor een gezamenlijk all-inclusive diner (dus 3-gangen inclusief drankjes). Tijdens de route staan er ook nog enkele uitstapjes gepland.

Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per persoon en kinderen (6 t/m 12 jaar) kunnen voor half geld meedoen. Het inschrijfgeld is inclusief 1 overnachting (per equipe) van vrijdag op zaterdag en ‘de verzorging van de inwendige mens’ op de zaterdag. Er kunnen maximaal 30 equipes overnachten op het gereserveerde veld.

Uiteraard dien je wel over een technisch perfecte Fiat te beschikken, dit in verband met de te verrijden afstand. Er zal geen bezemwagen aanwezig zijn, maar we helpen elkaar, zoals gebruikelijk, waar en wanneer dat mogelijk is.

Lijk je dit een mooie uitdaging en heb je wel zin om deze aan te gaan?  schrijf je dan snel in op onze site - De inschrijving opent binnenkort.

We zijn erg benieuwd ………………………….

Roland Korstanje Jan Klaver