keer terug naar de vorige pagina

Op Safari in de Achterhoek

Zaterdag 23 mei 2020 - Groenlo

Voor 2020 hebben we weer een nieuwe uitdaging; op n dag een prachtige toerrit van circa 260 kilometer te rijden door de Achterhoek en Duitsland.

De start zal, net zoals in 2018, wederom vanaf Marveld Recreatie in Groenlo zijn waar we uiteraard ook finishen. Het festijn zal plaatsvinden op zaterdag 23 mei 2020; het weekend volgend op Hemelvaartsdag.

In verband met Hemelvaart kunnen jullie er een mooi lang weekend van maken en eventueel al woensdag naar Marveld Recreatie in Groenlo komen. Voor de Fiat 500 club Nederland is er weer n groot veld gereserveerd waar we gezamenlijk kunnen staan. De prijs per overnachting / equipe zal in het volgende clubblad bekend gemaakt worden.

Het ontbijt op de zaterdagmorgen dien je zelf te regelen; wij zorgen wel dat er koffie klaar staat in de tent. De rest van de dag zullen wij onder andere zorgen voor een koffiestop, een lunch en een versnapering in de middag. Aan het einde van de dag zorgen wij ook nog voor een gezamenlijk all-inclusive diner (dus 3-gangen inclusief drankjes).

Het inschrijfgeld (inclusief 1 overnachting (per equipe) van vrijdag op zaterdag en de verzorging van de inwendige mens op de zaterdag) zal ook in het volgende clubblad komen te staan. Er kunnen maximaal 30 Fiatjes deelnemen.

Lijkt het jullie (wederom) een mooie uitdaging en heb je wel zin om deze (weer) aan te gaan?  zet dan deze datum dan maar vast in jullie agenda!

We zijn erg benieuwd .

Roland Korstanje
Jan Klaver