keer terug naar de vorige pagina

Vervallen --- Rond de Dijk Feesten --- Vervallen

5-7 juni 2020 - Westdorpe

Let op!

De Fiat 500 club Nederland volgt de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus. We hebben er helaas voor moeten kiezen om het evenement "Niks" dit jaar te annuleren.

Na tien jaar leek het ons leuk om weer eens een rit te organiseren in het mooie Zeeuws-Vlaanderen! Waar we nu dan druk mee aan de slag zijn. Dit keer rijden we niet langs de kust maar in de binnenlanden van Zeeuws-Vlaanderen, waar mooie plekjes natuur worden afgewisseld door bebouwing en soms ook wat industrie. In deze combinatie denken we een leuke rit voor jullie te hebben gemaakt.

Hoe, wat, waar:
Het gaat allemaal gebeuren op 06 juni 2020 in Westdorpe, tijdens “de dijkfeesten” aldaar.

We starten bij het gezellige dorpscafé:
‘HCR De Tukker’
Graafjansdijk A169
4554 AL Westdorpe

Hier worden jullie vanaf 09.30 uur ontvangen met een drankje en uiteraard een lekkere Zeeuwse bolus, om daarna tijdens de rit te genieten van ons mooie gevarieerde landschap. En als jullie dan terug komen van de rit is er van alles te doen rond de Graafjansdijk waar jullie ook gestart zijn. Een markt, muziek, kinderspelen en zelfs een kofferbakverkoop! Voor eenieder is er iets te beleven.

Voor de mensen die niet in een dag op en neer willen rijden of van ver komen is er de mogelijkheid om te kamperen op het sportpark in Westdorpe. Geef dit bij je aanmelding ook even aan! Het is geen camping maar we kunnen er wel ons kamp opslaan. Er is geen stroom.

Het adres:
Sportpark In den Polder
Kapittelstraat 6
4554 AP Westdorpe

Programma:
Voor de kampeerders - jullie zijn vanaf vrijdagmiddag 14.00 van harte welkom op het sportpark in Westdorpe. Op zondag zal ‘de camping’ vanaf 15.00 uur weer gesloten zijn. Aan het overnachten zijn geen kosten verbonden.

Zaterdag:
Vanaf 09.30 uur kan er worden aangemeld bij café de Tukker! Daarna zijn jullie vrij om te vertrekken voor de rit. Het zou leuk zijn als jullie, na de rit, weer terug komen op de startplek. Zeker omdat daar dan van alles te beleven valt! Ook in de avond is er nog vertier en gezelligheid in het dorp tijdens de ‘Dijkfeesten’

Zondag:
Tussen 08.00 uur en 09.00 uur zal er een gezamenlijk ontbijt zijn. Aansluitend willen we samen nog een leuke bezienswaardigheid bezoeken. Rond 12.00 uur zal iedereen terug zijn en zal het evenement worden afgesloten.

Graag tot ziens in Westdorpe.
Marleen en Marcel