keer terug naar de vorige pagina

Onderdelenbeurs

Zaterdag 1 februari 2020 - Badhoevedorp

Opgeven tot uiterlijk 30 januari via onderstaand formulier.

De 36e onderdelenbeurs; één van ons langstlopende clubevenementen. Voorheen nog wel eens “onderdelen RUILmarkt” genoemd, omdat veel onderdelen eenvoudigweg werden geruild met andere clubleden, en dat kan natuurlijk nog steeds. Na enkele jaren in het oosten van het land is de beurs weer voor de 2e keer terug in de Randstad. Behalve een beurs is het ook een leuk evenement om elkaar te ontmoeten en nieuwe ideeën op te doen voor het aankomende evenementenjaar. Er is een gezellig zitje met koffie, broodjes en soep. Verder een ratjetoe aan kraampjes met oude en nieuwe onderdelen. Natuurlijk is ook onze eigen clubshop aanwezig met veel Fiat 500 producten. Verder is de Technische Commissie aanwezig om, onder andere aan de hand van een opengewerkt motorblok, technische vragen te beantwoorden. Aan het einde van de beurs is er weer de traditionele loterij met veel handige, leuke en lekkere prijzen.

Fiat Garage Haaker in Badhoevedorp is onze gastheer. Al eerder waren we bij hen te gast met enkele technische dagen. Ze vinden het een eer onze club weer te mogen ontvangen met de Onderdelenbeurs. Denk nu niet dat de onderdelenbeurs alleen gevuld is met professionele handelaren. Nee, zeker niet. Want heb je nog (gebruikte) onderdelen over, neem ze gerust mee of huur samen met anderen een kraampje. Misschien kun je met jouw onderdelen nog iemand heel blij maken. Het is de bedoeling alleen spullen aan te bieden die een relatie hebben met de Fiat 500. Dus je andere rommelmarkt spulletjes mag je gewoon thuislaten.

Om alles een beetje in goede banen te leiden, zijn er een paar spelregels:

Kom je als bezoeker?
De deuren gaan om 10.00 uur open. Zo hebben de standhouders de tijd hun spullen uit te stallen. De entree voor leden bedraagt € 5,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Heb je jezelf voor 22 januari aangemeld en heb je vooraf betaald, dan ontvang je als lid aan de kassa gratis consumptiebonnen voor koffie, soep en een broodje. Ook krijg je al vast een lot voor de loterij! Leden die zich niet van tevoren aanmelden dienen de consumptiebonnen aan de kassa te kopen. Extra bonnen zijn natuurlijk ook verkrijgbaar.

Ben je geen (gezins)lid, maar wil je toch deze onderdelenbeurs bezoeken? Dat kan uiteraard maar dan dien je € 7,50 per persoon te betalen (excl. consumptiebonnen).

Kom je als handelaar of heb je zelf nog wat onderdelen over die je kwijt wilt?
Huur dan een kraam voor de verkoop van – uitsluitend - Fiat 500 materiaal. Er zijn genoeg marktkramen beschikbaar, waarvan de huur € 15,00 per kraam bedraagt (bedenk dat je ook samen met anderen een kraam kunt huren). Zo kun je, om de beurt, ook zelf alle andere kramen langs.

Aanmelden voor de huur van een kraam tot uiterlijk 30 december 2020 via het mailadres van de TC.

De koopwaar kan tussen 09.00 uur en 10.00 uur worden binnengebracht. De onderdelenbeurs zelf begint om 10.00 uur. Uiteraard zijn er ook meerdere bedrijven en leveranciers aanwezig die Fiat 500 spullen verkopen. Dus kom naar Badhoevedorp om nu je (nieuwe) onderdelen en plaatwerk aan te schaffen.

Lees je dit als ondernemer en ben je nog niet benaderd voor deze nieuwe editie van de onderdelenbeurs? Neem dan contact op met Rinse Wierda.

Tot ziens bij:
De gebroeders Haaker
Kamerlingh Onneslaan 10
1171 AG Badhoevedorp

Aanmeldformulier Onderdelenbeurs


 
 

Totaal (herbereken) € -