keer terug naar de vorige pagina

Nieuwjaarsklets

Zondag 19 januari 2020 - Vinkeveen

Nieuw jaar, nieuwe locatie!

En misschien wel nieuwe verhalen en nieuwe plannen? Ben je (nog) nieuw binnen de club? Schroom dan vooral niet om kennis te komen maken met al die andere Fiatofilen en enjoy dit evenement van de leukste autoclub van Nederland. Kortom, tijd om gezellig deel te nemen en je aan te melden voor de Nieuwjaarsklets om elkaar een voorspoedig Nieuwjaar te wensen!

En als koning winter echt mee wil werken en als er ijs ligt, dan zou je nog heerlijk kunnen schaatsen bij deze nieuwe locatie. Ben je afgelopen maart bij ‘de Koffiebabbel’ geweest, dan is deze plek al bekend met uitzicht over de polder rondom Vinkeveen.

Vanaf 11.00 uur zijn jullie van harte welkom bij Restaurant Bon. Daar wacht de koffie/thee met iets lekkers al op jullie. Ondertussen kan er weer lekker bijgepraat worden. En zodra het tijd wordt om de benen eens te gaan strekken, staat de lunch in buffetvorm voor jullie klaar. Rond 15.00 uur zal het evenement eindigen.

Zijn er dieetwensen, dan horen wij dit natuurlijk ook graag.

We hopen je te zien op 19 januari a.s. bij:
Restaurant Bon
Winkeldijk 24
3645 AP Vinkeveen

Winkeldijk inrijden; na 1 km links af bruggetje over en gelijk rechts. Doorrijden tot aan het einde van de dijk en rechter slagboom nemen.

Johan van der Goot
Monique van Oostveen