keer terug naar de vorige pagina

Meifeest Aalten

Donderdag 21 mei 2020 - Aalten

www.meifeest-aalten.nl

Beste Oldtimerliefhebers,

2020! Een nieuw evenementenjaar en we kijken alweer uit naar de Oldtimershow tijdens het Meifeest Aalten op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei. Graag zien we jullie dit jaar! Hieronder aanvullende info voor aankomend Treffen!

Meifeest Aalten met grote Oldtimershow op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei 2020. Hemelvaartsdag 2020 staat het centrum van Aalten weer op z'n kop. De historische dorpskern staat vol met prachtige Oldtimers, elk met hun eigen verhaal, op het jaarlijkse Meifeest. Meer dan 200 Oldtimer-bezitters, vanuit alle windstreken vanuit Nederland n Duitsland, melden zich jaarlijks aan, om te komen naar de Oldtimershow in Aalten, het mooie dorp aan de grens met Duitsland.
In de straten van het centrum staan de unieke Oldtimers opgesteld. Deze zijn vanaf 11:00 uur te bekijken en worden vanaf ca. 13:00 uur gepresenteerd op de Markt. Deze dag kunnen de Oldtimers ook een tourrit in de omgeving van Aalten rijden. Oldtimer bezitters: allen van harte welkom! Deelname is vrij en de deelnemers ontvangen een prachtig Rallybord als aandenken.

Aanmelden i.v.m. het Rallybord, vr 7 mei via de website.

Aanwezig: 10:00 uur
Aanmelden en meer info: www.meifeest-aalten.nl

Groeten uit Aalten en graag tot ziens dit jaar!
Werkgroep Stichting Aalten Promotie