keer terug naar de vorige pagina

IT's Halloween (vervallen)

Zaterdag 31 oktober 2020 - Ankeveen

Anders dan anders, deze laatste rit van het jaar. Waarschijnlijk hebben we nog nooit zo laat in het seizoen een rit georganiseerd. De eerste bladeren zijn gevallen en hebben de herfst aangekondigd. Na deze rit wordt het hoog tijd de Fiat 500 op te bergen onder een droog kleedje..

We starten dit evenement aan het eind van de middag en verzamelen vanaf 15:30 uur op een sfeervolle locatie in Ankeveen. Na een stevig griezel diner om 17:00 uur, starten we voor een spannende rit. Het is die avond Halloween, dus onderweg zul je dat merken ook! Het wordt een niet al te lange, maar spannende rit!

En wil je het allemaal nog enger maken dan het al is? Laat ons vooral mee griezelen! We hebben een paar hele enge prijzen voor de meest gruwelijke creaties.

Om de rit mogelijk te maken en ons te houden aan alle RIVM voorschriften, hebben we een maximum gesteld aan het aantal deelnemers. Er kunnen totaal 100 personen mee doen, dus ongeveer 50 inschrijvingen. Dus, als je verzekerd wil zijn van deelname, geef je dan snel op via de evenementenpagina op de website van de club.

Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro per persoon. Kinderen tot 11 jaar 10 euro. Dit is inclusief een eenvoudige stevige warme maaltijd.

Samengevat:
Startlocatie: Restaurant De Molen, Lodijk 30 Ankeveen
Verzamelen vanaf 15:30
Eten rond 17:00 uur, daarna start van de rit
We hopen het niet veel later te maken dan 21:00 uur.

Alles onder voorbehoud van de dan geldende Corona-situatie.

Laat je door ons verrassen.
Mischa, Vanessa, Monique en Johan.