keer terug naar de vorige pagina

Oss on Classic Wheels

Zondag 30 juni 2019 - Oss

www.oocw.nl.

20e jaargang Oss on Classic Wheels Het verheugt de organisatie van Oss on Classic Wheels (OoCW) om de klassieke auto-, motor,- vrachtauto-, en bromfietsbezitters uit de regio wederom te kunnen uitnodigen voor alweer de 20e editie van OoCW. Dit inmiddels traditionele evenement met een toertocht in de omgeving van de gemeente Oss, vindt plaats op (koop)zondag 30 juni 2019.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Daginschrijving
Daginschrijving is mogelijk op zondag 30 juni tussen 10:00u en 12:00u bij de caravan op de Eikenboomgaard in Oss. Rond 12:30u kunt u deelnemen aan de toertocht die een lengte heeft van ongeveer 100 km. Het eindpunt is wederom het parkeerterrein aan de Eikenboomgaard, waar vanaf ± 15:00u alle voertuigen zijn te bewonderen en waarbij u, onder het genot van een drankje, kunt genieten van muziek uit vervlogen tijden. Ook dit jaar zal er een aparte tocht voor klassieke bromfietsen worden uitgezet.

Carboot-sale
Er bestaat een mogelijkheid tot een gratis carboot-sale waarbij eenieder zijn zelf meegebrachte spullen kan verkopen.

Het inschrijfgeld
Auto's: Bij voorinschrijving via de site € 12,50. Bij daginschrijving €15,-
Tweewielers: Bij voorinschrijving via de site € 10,-. Bij daginschrijving €12,50.

Deelname staat open voor alle voertuigen van 40 jaar en ouder. De eerste 200 inschrijvingen ontvangen het fraaie en unieke OoCW-rallyschild.
Let op! op=op

Oldtimerclubs
Wilt u met uw oldtimerclub of –vereniging deelnemen? Meldt u zich dan van te voren aan per e-mail (klik hier), dan reserveren wij ruimte op de parkeerplaats zodat u met de hele vereniging bij elkaar kan parkeren. Wel zo leuk natuurlijk! Gelieve in uw aanmelding aangeven met hoeveel voertuigen u komt.

Prijsuitreiking
Een deskundige jury beoordeelt alle voertuigen in diverse categorieën. De prijsuitreiking zal plaatsvinden omstreeks 16:30u.

Wij verwelkomen u graag op zondag 30 juni!

Met klassieke groet,

De organisatie van Oss on Classic Wheels