keer terug naar de vorige pagina

Oldtimermeeting Nijverdal

Zondag 19 mei 2019 - Nijverdal

https://www.visithellendoorn.nl/agenda-item/71038/Oldtimermeetin

Grootste old- en youngtimer meeting Oost Nederland

In navolging van het grote succes in 2016, 2017 en 2018 organiseert "Op Naar Nijverdal" i.s.m. ASVH (Automobiel sport vereniging Hellendoorn), zondag 19 mei 2019 wederom de grootste old- & youngtimer meeting van Oost Nederland! De oldtimermeeting zal ook dit jaar weer plaatsvinden in het centrum van Nijverdal met dit jaar een nog groter aanbod van de mooiste classic cars. Ook zullen wederom Oldtimer Trucks en klassieke brommers / motoren geshowd worden door hun trotse bezitters.

Onderdelenmarkt
Naar aanleiding van veel vraag en aanbod is er ook dit jaar weer een onderdelenmarkt gepland.De onderdelenmarkt krijgt zijn plek op het grote marktplein dat ruimte bied aan diverse standhouders / handelaren van zowel auto-, truck- als brommer- en motorenonderdelen.

Familiedag
De Oldtimermeeting richt zich niet alleen op de liefhebbers van de klassiekers, maar is een evenement voor het hele gezin. Naast de vele oldtimers is er tijdens het evenement ook veel vertier voor jong en oud. Kinderattracties, straatmuzikanten, -artiesten en diverse Food Trucks zorgen samen met de plaatselijke horeca voor veel gezelligheid en de innerlijke mens. Tevens zijn deze zondag de winkels geopend, zodat we met recht kunnen spreken van het leukste uitje voor het hele gezin.