keer terug naar de vorige pagina

Oldtimer treffen-toertocht & snuffelmarkt St. Anna

Maandag 10 juni 2019 - Oud-Zevenaar / Babberich

www.schutterijstanna.nl/oldtimer/

Het evenement in de Liemers voor oldtimers: klassieke auto's, vrachtwagens, tractoren, motoren, bromfietsen, solexen en machines.

Oldtimertreffen:
Schutterij St. Anna organiseert op 2de Pinksterdag, maandag 10 juni 2019 wederom een oldtimertreffen. Op deze dag staan Schuttersgebouw St. Anna en de omliggende terreinen vol met o.a. tractoren, auto's, solexen, motorfietsen, vrachtwagens, stationaire motoren, bromfietsen en agrarische voertuigen.

Kortom d locatie om historische voertuigen en werktuigen te bekijken.

Tussen 11.30 en 15.30 uur kunt u tegen een vergoeding van 2,50 de diverse oldtimers bewonderen. Uiteraard hebben kinderen tot 12 jaar gratis toegang en is er voldoende vermaak voor hen aanwezig. Dus de ideale gelegenheid om met het hele gezin een middagje uit te gaan!

Toegang voor deelnemers: vanaf 09.30 uur. Deelnemers aan de toertocht zullen om ca. 11:30 uur bij het schuttersgebouw aankomen. Eindtijd: 15.30 uur. Dit in verband met de bezoekers en de prijsuitreiking. Per klasse zal een prijs/beker voor het mooiste voertuig/tweewieler/tractor e.d. worden uitgereikt.

Snuffelmarkt:
U kunt hier terecht bij verschillende leuke kramen met streekproducten en landelijke accessoires.

Op deze dag is het tevens mogelijk om met een oldtimer deel te nemen aan de St. Anna Toertocht. Deze toertocht voert de deelnemers langs schitterende locaties in de Liemers welke speciaal per deelnemersklasse zijn uitgezet.

Vertrektijden en startlocaties:
*Auto's: 9.00 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.*
*Traktoren: 9.30 uur vanaf Landgoed Halsaf, Beekseweg 2, 6909 DR Babberich.*
*Bromfietsen en solexen: 9.30 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.*
*Motoren: 9.00 uur vanaf 't Centrum Reijmer, Dorpstraat 78, 6909 AN Babberich.*
*Vrachtwagens: Geen toertocht. 11:00 uur aanwezig bij Schuttersgebouw St. Anna, Babberichseweg 58, 6905 JW Oud-Zevenaar*

Ontvangst en Inschrijven:
Ontvangst en inschrijving vanaf een half uur voor vertrek op de locaties. De koffie staat klaar!

Aankomst en eindtijd bij het Schuttersgebouw:

De aankomst zal uiterlijk 11.30 uur zijn bij Schuttersgebouw St. Anna in Oud-Zevenaar (Babberichseweg 58). Aldaar kunt u uw voertuig tentoonstellen of ter plaatste gratis parkeren en het oldtimertreffen bezoeken. Indien u uw voertuig wilt tentoonstellen, kunt u dat verderop in dit formulier aangeven. Eindtijd: 15.30 uur. Dit in verband met de bezoekers en de prijsuitreiking. Per klasse zal een prijs/beker voor het mooiste voertuig/tweewieler/tractor e.d. worden uitgereikt.

Deelnamekosten/info:
De deelnamekosten aan de St. Anna Toertocht bedragen 7,50 per voertuig/chauffeur en 2,50 per bijrijder. Hiervoor ontvangt u een deelnemersbord (rallyschild) en wordt u gastvrij ontvangen met koffie en een koek. De betaling van het inschrijfgeld geschiedt contant vr de start. De rallyschilden zijn tevens te verkrijgen op de dag zelf tegen betaling van 5,00.

Inschrijvingen: Mocht u willen deelnemen aan het St. Anna Oldtimertreffen of de St. Anna Toertocht dan kunt u zich middels het formulier op de website van de organisatie opgeven. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Indien u met meerdere voertuigen/werktuigen wenst deel te nemen kunt u contact opnemen met de organisatie.

Het e-mailadres is: oldtimer@schutterijstanna.nl