keer terug naar de vorige pagina

Oldtimerdag De Bilt

Zaterdag 14 september 2019 - De Bilt

www.marktdagdebilt.nl/oldtimerdag

Op zaterdag 14 september vindt de 9de editie van de oldtimerdag in De Bilt plaats. Vanwege de grote belangstelling vindt er om 12.30 uur een tweede start plaats (Inschrijven voor de eerste start om 10.30 uur is niet meer mogelijk). Voor de tweede start zijn er nog enkele plaatsen vrij. De tocht is ongeveer 75 km en het zelfde als de ochtendroute. U kunt tijdens deze tocht genieten van de mooie plekken die Midden-Nederland te bieden heeft. De Oldtimerdag vindt plaats op de karakteristieke Dorpsstraat. De Dorpsstraat is hiervoor afgesloten voor het doorgaande verkeer. U bent vanaf 11.15 uur van harte welkom op de Dorpsstraat. Om 12.30 uur start u onder grote belangstelling van het publiek. Na de rit komt u niet meer terug op de Dorpstraat, maar op de Naast gelegen parkeerplaats.

Ons evenement valt onder de evenementenregeling voor oldtimers. Dit betekent dat oldtimers waarvan het kenteken geschorst is onder voorwaarden toch mogen meedoen aan een evenement. Meer informatie vindt u op onze website.

De Oldtimerdag is een onderdeel van de Marktdag met Oldtimers in De Bilt. Dit is een dag met veel activiteiten op de Dorpsstraat en rond de Dorpskerk waarvan de opbrengst dit jaar geschonken wordt aan goede doelen. U leest hier meer over op onze website.

De kosten voor deelname aan de oldtimerdag bedragen € 14,- per auto (inclusief bestuurder). Voor elke verdere passagier bedragen de kosten € 9,50. Voor dit bedrag wordt u ontvangen met koffie/thee en wat lekkers en ontvangt u een lunchpakket. Tijdens de show kunt u ook nog een drankje en hapje in onze Brasserie afhalen. Uiteraard ontvangt u een routeboekje met informatie en een rallybord voor op uw oldtimer.

U kunt zich opgegeven via het inschrijfformulier op www.oldtimerdagdebilt.nl. U vindt op onze website ook nog meer informatie en foto– en filmmateriaal van de vorige edities.