keer terug naar de vorige pagina

Koffiebabbel

Zondag 10 maart 2019 - Vinkeveen

Opgeven tot uiterlijk 1 maart via onderstaand formulier.

Soms kun je tradities in ere gaan herstellen en misschien is deze er wel 1!
Want we gaan ‘de Koffieklets’ uit de oude doos halen, alleen noemen we het anders.
Tijdens de wintermaanden moeten we het toch veelal zonder onze 500 doen maar ook zonder de gezelligheid van de clubleden. En die gezelligheid kan je maar eens temeer missen. Dus daarom deze koffiebabbel!

Jullie worden vanaf 10.00 uur ontvangen bij Restaurant Bon in Vinkeveen. Met een beetje goed weer heb je een prachtig uitzicht over de Waver, een heel mooi natuurgebied. Daar staat ook een kopje koffie/thee/fris met iets lekkers voor je klaar. Sterker nog: wel 2 kopjes koffie/thee/fris! Want de club trakteert!

Verder is het mogelijk om rond lunchtijd “een 12 uurtje” (tomatensoepje, een rundvleessalade, een klein chorizokroketje en een Petit kaas-baconomelet) te bestellen. Kosten hiervoor zijn € 7,50 per persoon. Dit kan eventueel ook vegetarisch. Dit is alleen wel voor eigen rekening.

Natuurlijk is het leuk als je nog oude documentatie of oude foto's, verhalen uit de oude doos of kleine spulletjes hebt die je eventueel wilt verkopen. Deze dan zeker meenemen. De bedoeling is om er gewoon een 'no nonsens' clubevenementje van te maken.

Voor de kids liggen er kleurplaten en anders ben je je mobiel kwijt want dan willen ze daarop natuurlijk hun spelletjes spelen ;-) Als iedereen maar schik heeft……………….

Rond 15.00 uur hijsen wij de bok, poetsen wij de plaat en kunnen we met stille trom weer huiswaarts keren.

Adres locatie:
Restaurant Bon
Winkeldijk 24
3645 AP Vinkeveen
(Winkeldijk inrijden, na 1 km. links af, bruggetje over en gelijk weer rechts; einde dijk is restaurant Bon)

Johan van der Goot & Monique van Oostveen

Aanmeldformulier Koffiebabbel

Deelnemers:
 
 

Totaal (herbereken) € -