keer terug naar de vorige pagina

Kennemer Toerrit

Zondag 5 mei 2019 - Kennemerland

www.kennemertoerrit.com

Op 5 mei 2019 organiseert de Lions Club Haarlem over den Duin de Kennemer Toerrit. Deze rit voert u onder meer door prachtig Kennemerland, onderweg wordt u een lunch aangeboden en de dag eindigt op een prachtige locatie waar een geweldig diner met gelijkgestemden plaatsvindt.

Iedere bijzondere auto is welkom of u nu een Ferrari 250 GTO SWB heeft of een 2CV, een youngtimer of oldtimer… ze zijn allemaal bijzonder en het gaat om uw passie rond deze auto’s. Ook zeldzame auto’s en cabrio’s dragen wij een warm hart toe. De kosten voor de rit bedragen € 250,- per equipe. De kosten voor de lunch en het diner zijn hierbij inbegrepen.
Het is mogelijk om een factuur naar uw bedrijf te sturen. Er zijn ook mogelijkheden om uw bedrijf met het evenement te verbinden door middel van sponsoring. Voor meer informatie hierover graag een e-mail naar: Charles.mander@live.com

Door mee te doen aan deze rit heeft u niet alleen een fijne dag met uw favoriete auto maar steunt u ook een goed doel. De opbrengst van de dag wordt gebruikt om een ontmoetingsdag te organiseren waarbij ruim 100 doof/ blinde mensen een fijne dag hebben met lotgenoten.

Voor meer informatie en inschrijven: www.kennemertoerrit.com