keer terug naar de vorige pagina

Kallum an 2019

30 augustus - 1 september 2019 - Borculo

Vorig jaar september is het ons, als ‘jongere’ leden, gelukt om een leuk clubevenement neer te zetten in de Achterhoek. De bedoeling was om weinig verplichtingen te hebben en veel te genieten. In september 2019 kan men wederom "weerkommn'' in Borculo.

Er zal niet veel veranderen ten opzichte van het evenement in 2018, misschien een paar kleine aanpassingen maar het huidige concept blijft.

Op vrijdag, of voor de fanatieke leden al eerder, bent u welkom in de Achterhoek. Vrijdag zal er uiteraard weer een kampvuur worden ontstoken waar iedereen met drankjes of lekkernijen rond het vuur kan plaatsnemen.

Zaterdag zal er in de loop van de ochtend gestart worden met het ritje, niet veel kilometers maar slingerend langs boerderijen en bossen waar her en der onderweg weer naar eigen keuze, gestopt en bezocht kan worden. Wij zorgen ervoor dat er 's avonds eten klaar gemaakt wordt voor de deelnemers. ‘s Avonds, als de avond valt, zal het vuur weer branden en zal er weer akoestische muziek te horen zijn.

Zondagochtend staat de koffie klaar wanneer iedereen ontwaakt en bakken we uiteraard weer wat eitjes voor onze gasten voordat men huiswaarts kan keren of toch nog even wil blijven.

We willen dus na het succes concept van afgelopen jaar de ingezette lijn doorzetten en absoluut niet luxer worden dan gewoon een lekker weekendje gezellig kamperen voor jong en oud.

In de volgende editie van ‘De 500’ zullen de prijzen en aanvullende gegevens bekend zijn maar zet in ieder geval de datum van dit weekend in de agenda!

De bende 2.0
Evita Damen, Floris Lievestro, Rik, Gijs en Noortje Dekker