keer terug naar de vorige pagina

Jaarevenement / Elfstedentocht

6-8 september 2019 - Friesland

IJsmeesters (m/v) gezocht

Met een paar ervaren rayonhoofden hebben we in juni al de koppen bij elkaar gestoken en besloten dat de tijd weer rijp is voor een Elfstedentocht voor de Fiat 500 club. De Elfstedentocht heeft een magische klank. Het is de Tocht der Tochten en veel mensen willen deze rit toch eens gereden hebben. Verder is het de mooiste manier om de provincie Fryslân te leren kennen.

We hebben besloten de tocht te gaan rijden tijdens het jaarevenement op 6-8 september 2019. De rit wordt op zaterdag en zondag gereden in twee lussen, waarbij we alle 11 steden bezoeken en uiteraard overal een stempel halen. Op het einde van de tocht wacht dan het felbegeerde elfstedenkruisje.

Omdat we onze leden een top weekeind in Friesland willen bezorgen en overal een warm welkom willen geven, zijn we nog op zoek naar Friese ijsmeesters die ons willen helpen in de voorbereiding en op de dag zelf. Wie weet kun jij de rayonhoofden met locaties, sponsors en plaatselijke kennis, behulpzaam zijn.

Verder zoeken we nog hulp tijdens het jaarevenement zelf op de camping- evenementlocatie. Dus Friese leden, meld je z.s.m. aan, dan geven we de clubleden in september 2019 het echte “elfstedengevoel”!

Reacties graag naar: elfstedentocht@fiat500club.nl

De rayonhoofden: Syds, Henk, Johannes en Johan