keer terug naar de vorige pagina

Oldtimerbeurs

23-24 november 2019 - Eelde

Voor de liefhebbers van oldtimers in alle soorten en maten is het Flowerdome in Eelde op 23 en 24 november 'the place to be'. De enorme hallen van de bloemenveiling zijn in het novemberweekend helemaal gevuld met auto's, onderdelen (ook voor onze Fiatjes), motoren, (brom)fietsen, vrachtwagens, brandweerwagens en tractoren.

Jeugdherinneringen herleven bij het zien van het zien van het grote aantal tentoongestelde voertuigen van toen.

Ook wij als Fiat 500 club Nederland zullen dit jaar acte de presence geven met een clubstand waar wij jullie, als clubleden, hartelijk hopen te ontvangen voor een kopje koffie, thee en een leuk gesprek. Verder kun je hier in een ontspannen sfeer heerlijk nakaarten met de overige aanwezige clubleden over o.a. het afgelopen clubjaar.

Zet deze datum dus maar vast in jullie agenda.

Natuurlijk vindt je op deze oldtimerbeurs ook weer veel miniaturen, naslagwerken, gereedschap en onderhoudsmiddelen. Die zullen je zeker van pas komen bij het onderhouden of restaureren van uw Fiatje.

In het clubblad van augustus (nummer 150) zal verdere informatie komen te staan maar ook een kortingsbon zodat je tegen een gereduceerd tarief de beurs kunt bezoeken.

Jan Klaver & Roland Korstanje