keer terug naar de vorige pagina

Technische dag

Zaterdag 12 oktober 2019 - Vledder

Opgeven tot uiterlijk 4 oktober via onderstaand formulier.

In 2012 waren we bij een TC-dag al eens te gast bij Autobedrijf Bovenkamp in Vledder. In oktober gaan we hier weer naar toe en deze TC-dag gaan we het eens helemaal anders doen. Je zult deze dag zelf aan de slag kunnen want we bieden je de mogelijkheid om, onder begeleiding van een TC-lid, je Fiatje een onderhoudsbeurt te geven of een (kleine) sleutelklus te doen waar je net even wat julp bij nodig hebt. Er zijn bij Bovenkamp die zaterdag drie bruggen aanwezig.

We denken hierbij aan bijvoorbeeld het afstellen van de ontsteking, smeren van de fusees, vervangen van bougies, bougiekabels, rotor, verdeelkap, luchtfilter, contactpunten enz. of het vervangen van de motor- en / of versnellingsbak olie. De olie voor de motor en/of versnellingsbak dienen wel bij de garage afgenomen en betaald te worden! Je dient wel zelf de benodigde onderdelen mee te nemen maar ook je eigen gereedschap. Dus je kunt geen gebruik maken van het gereedschap van de garage! Het is zelfs mogelijk om de 'toespoor en uitspoor' van je vooras van je 500 te laten controleren met speciaal gereedschap dat in de garage aanwezig is.

Bij het inschrijven kun je zelf aangeven wat je graag zou willen doen.De TC beoordeelt dan of dit binnen de mogelijkheden van deze dag valt. "Risicovolle klussen" die veel tijd kunnen kosten zullen we deze dag niet doen want uiteraard is het de bedoeling dat iedereen gewoon weer rijdend in zijn 500 naar huis kan aan het eind van de dag. Meer informatie volgt in de volgende editie van "De 500" maar hou nu alvast deze datum vrij!

Attentie Zowel Autobedrijf Bovenkamp, de Fiat 500 club Nederland als de TC-leden zijn niet aansprakelijk voor schade aan u of aan uw Fiat 500 en/of schade aan en/-of verlies van uw eigendommen tijdens uw verblijf in het gebouw of op het terrein van Autobedrijf Bovenkamp.

Aanmeldformulier Technische dag


(j/n)

De TC bekijkt dan of dit mogelijk is

Na aanmelding beoordeelt de TC of de klus die je wilt doen haalbaar is en neemt contact op.