keer terug naar de vorige pagina

Intermezzo X

28-30 juni 2019 - De Heurne

In het weekend van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni gaan we naar camping ‘De Blökke’ in de buurt van Dinxperlo. Uiteraard proberen we er weer een leuk kampeerweekend van te maken en hopen dat wij ook bij de 10e editie weer een groot aantal leden van onze actieve club op vrijdag de 28e mogen verwelkomen. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen zaterdag de 29e deel te nemen aan de rit.

Punt van verblijf en vertrek is:
Boerderijcamping ‘De Blökke’
Spekkendijk 41
7095 CE De Heurne

Boerderij de Blökke is een gemengd bedrijf met koeien, kalveren, geitjes en twee pony’s, Beauty en Lady. De boerderij (en de camping) liggen in de buurtschap De Heurne bij Dinxperlo (Dinxperlo ligt vlak aan de Duitse grens in de Gelderse Achterhoek).

Hans en Ingrid te Grotenhuis zullen ons, samen met hun kinderen Willem, Hein, Lena en hun sint-bernardshond Does verwelkomen en zorgen voor een super weekend en hebben voor de Fiat 500 club één groot veld gereserveerd; hier zijn ook diverse stroompunten aanwezig. De kampeerplaatsen liggen gedeeltelijk in een boomgaard, met het uitzicht op de rondom liggende weilanden waar de koeien grazen.

Camping ‘de Blökke’ is de perfecte uitvalsbasis voor vertrek naar het Italiaanse Garlenda. In het weekend van 5-6-7 juli houdt de Fiat 500 Club Italia voor de 36e keer haar groots opgezette jaarevenement.

We zijn nog volop bezig om het programma voor dit weekend samen te stellen maar de kosten voor INTERMEZZO X zelf bedragen wederom € 25,00 per persoon en dat is inclusief o.a. een koffiestop, lunch én een ‘warme hap’ op zaterdagavond en uiteraard het gezamenlijke ontbijt + gebakken eieren op zondagmorgen. De kosten voor kinderen van 3 t/m 10 jaar bedragen € 12,50 per kind.
Kinderen onder de 3 jaar kunnen ook dit jaar weer gratis deelnemen.

De kosten voor de camping bedragen € 6,00 per overnachting per persoon inclusief alle kosten (dus voor je tent(je)/caravan/camper, toeristenbelasting, stroom, douche, e.d.). Voor kinderen van 3 t/m 10 jaar wordt € 3,00 per overnachting gevraagd. Kinderen onder de 3 jaar kunnen gratis kamperen.

Aanmelden (+ betalen) voor deze jubileum ‘Intermezzo’ kan tot uiterlijk 1 juni 2019 en kan uiteraard via onze clubsite.

Er is slechts 1 stacaravan te huur. Om deze te reserveren kun je telefonisch (0315-651 305) of per e-mail (deblokke@outlook.com) contact opnemen met de camping.

Groeten van ‘de bende uit de Achterhoek’ (alfabetisch),

Erik, Frans, Johan, Jos, Josien, Leonoor, Liana, Maria, Marion, Marijke, Niko en Roland.