keer terug naar de vorige pagina

Venray Oldtimer City

Zondag 29 juli 2018 - Venray

www.venrayoldtimercity.nl

Stichting Venray Oldtimer Toertocht – V.O.C. is in 1994 voor de eerste keer bij hotel Asteria van start gegaan en sinds 1997 is het evenement op de pleinen in het centrum van Venray.
Dit jaar dus al voor de 24ste keer.

Het bestuur verzorgt de Asteria Knapzakkentoer van 130 km op zaterdag 28 juli, EN HET oldtimer treffen op zondag 29 juli waarbij men de optie heeft tussen een rit van 50 of 80 km. in de mooie omgeving van Limburg / Brabant.

Er is een aanpassing gekomen in de leeftijd van de deelnemende auto’s door dit te verleggen naar auto’s van 1985 en ouder.

De laatste jaren is er een constante deelname van ruim 300 klassiekers op de zondag, niet alleen uit Nederland maar ook België en Duitsland. Een enkele oldtimer zelfs uit de begin jaren van de vorige eeuw.

In samenwerking met VENRAY BLOEIT zullen op het Gouden Leeuw Plein extra activiteiten zijn.
*
Het muzikale gedeelte wordt dit jaar verzorgd door de bekende band “De Peelzwervers” in hun bijna originele formatie zoals in de jaren 60-70-80.
*
Traditioneel is er voor de kinderen het springkussen en de ballonnenwedstrijd waar prijzen mee te winnen zijn.
*
De stoommachine en het orgel van de familie Linders uit Venray zijn niet te missen vaste deelnemers.
*
Onze reporter zal over de pleinen zwerven en interviews doen om meer te horen over de eigenaar en zijn automobiel en om reacties van het publiek te horen.
*

Dit valt samen met een van de koopzondagen . Behalve de mooie automobielen zijn ook de winkels in Venray een extra uitnodiging voor een bezoek aan dit evenement.

Om 16.00u zullen de uitreiking van de prijzen zijn van o.a. publieksprijs en mooiste Engelse auto.

De mogelijkheden voor een arrangement in hotel Asteria om van dit laatste weekend in juli te genieten in Venray zijn op de website terug te vinden.

Het bestuur hoopt weer veel deelnemers en toeschouwers te mogen begroeten in het centrum van Venray!
Tot 29 juli 2018