keer terug naar de vorige pagina

Twente-Achterhoek plus

Zaterdag 12 mei 2018 - Groenlo

Opgeven tot uiterlijk 1 mei via onderstaand formulier.

Uitdaging voor onze Fiat 500 liefhebbers:

Zijn er clubleden die de uitdaging aan willen gaan om in ιιn dag een prachtige toerrit van 255 km. te rijden door Gelderland en Overijssel?

De start zal vanaf Marveld Recreatie in Groenlo plaatsvinden waar we uiteraard ook finishen. Het festijn zal (bij voldoende deelname) plaatsvinden op zaterdag 12 mei; het weekend volgend op Hemelvaartsdag. Gezien de afstand zullen we vroeg moeten starten, namelijk stipt 08:30 uur.

In verband met Hemelvaart kunnen de deelnemers er een mooi lang weekend van maken en eventueel al woensdag naar Marveld Recreatie komen. Voor de Fiat 500 club Nederland is 1 groot veld gereserveerd waar we gezamenlijk kunnen staan voor € 24,50 per equipe / per nacht.

Het ontbijt op de zaterdagmorgen dien je zelf te regelen; wij zorgen wel dat er koffie klaar staat. De rest van de dag zullen wij onder andere zorgen voor een luxe koffiestop en lunch op een prachtige locatie. Aan het einde van de dag zorgen wij ook nog voor een gezamenlijk all-inclusive diner (dus 3-gangen inclusief drankjes). Tijdens de route staan er ook nog enkele uitstapjes gepland.

Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per persoon en kinderen (4 t/m 12 jaar) kunnen voor half geld meedoen. Het inschrijfgeld is inclusief 1 overnachting (per equipe) van vrijdag op zaterdag en ‘de verzorging van de inwendige mens’ op de zaterdag.
Er kunnen maximaal 30 Fiatjes deelnemen.

Uiteraard dien je wel over een technisch perfecte auto te beschikken, dit in verband met de te verrijden afstand. Er zal geen bezemwagen aanwezig zijn, maar we helpen elkaar, zoals gebruikelijk, waar en wanneer dat mogelijk is.

Lijk je dit een mooie uitdaging en heb je wel zin om deze aan te gaan? Het inschrijfformulier verschijnt tegelijk met het clubblad hieronder op de site. VOL = VOL.

We zijn erg benieuwd ………………………….

Roland Korstanje - evenementen@fiat500club.nl
Jan Klaver - jklaver500@gmail.com

Aanmeldformulier Twente-Achterhoek plus
Deelnemers:
 
 
 
Ik kom ook kamperen op:
prijs per equipe
 
 
 
Ik rij alleen de toerrit mee:
(zonder overnachting vrijdag/zaterdag maar met diner (all-inclusive) zaterdagavond):
 
 
 
Totaal (herbereken) € -