keer terug naar de vorige pagina

Sinterklets

Zondag 2 december 2018 - Leiden

Op zondag 2 december aanstaande organiseren wij weer een heuse Sinterklets met koffie, thee, lunch en wat lekkers erbij. Niet alleen voor de kinderen, maar ook om gezellige clubcontacten met elkaar te onderhouden en foto’s te laten zien van het afgelopen clubjaar.

Voor de kinderen die zoet geweest zijn heeft de Sint en zijn Pietermannen zeer zeker weer wat leuks mee gebracht. Heeft u geen kinderen of zijn uw kinderen het stadium “Sint en Piet“ ontgroeid, schroom dan niet om toch naar dit gezellige en laatste officiële clubevenement van 2018 te komen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om aan Sinterklaas jullie spannende verhalen komen te vertellen. Als je komt laat het ons dan even weten door middel van een e-mail met de volgende gegevens: Naam, lidnummer, aantal volwassenen, kinderen vanaf 8 jaar en kinderen t/m 7 jaar. (jongen of meisje  vertel even in het kort wat je hobby’s zijn en je leeftijd).

De kosten voor de Sinterklets, inclusief lunch, bedragen € 7,50 per volwassene, kinderen vanaf 8 jaar betalen € 5,00 en kinderen tot en met 7 jaar zijn gratis.

Het totaal verschuldigde bedrag graag voor 18 november aanstaande overmaken onder vermelding van Sinterklets 2018 + je lidnummer. Het rekeningnummer ontvang je na inschrijving per mail.

Heb je nog vragen? Deze kun je stellen per email.

Locatie van de Sinterklets:
Garage Toeter / Toeter Gadgets
Amphoraweg 16A
2332 EE LEIDEN

U bent van harte welkom om 11.00 uur en het einde van alle feestelijkheden zal om circa 15.00 uur zijn.

Sinterklaas