keer terug naar de vorige pagina

Berkel Enschot

Zondag 8 juli 2018 - Oldtimer day

www.oldtimerdayberkelenschot.nl

De inschrijving voor de 4e Oldtimerday Berkel-Enschot op zondag 8 juli 2018 is weer geopend.

Graag verwijs ik naar onze website voor verdere informatie.

We hopen wederom op een groot festijn met 100 deelnemende auto's.

Tourrit
Iedere liefhebber van oldtimer auto's, motoren en scooters kan zich inschrijven om deel te nemen aan deze fantastische dag met een tourrit (circa 100 km) door het prachtige groene gebied rondom Berkel-Enschot. Aan deze rit zal een spelelement worden toegevoegd. De deelnemers starten 's ochtends na een gezellige ontvangst met het eerste deel van de tourrit.

Aansluitend zal er bij Boerderij Denissen een overheerlijke lunch voor de deelnemers plaatsvinden onder het genot van sfeervolle muziek. Na de lunch zal het tweede gedeelte van de tourrit worden gereden. Ook dit jaar wordt er wederom voldoende technische ondersteuning geboden door Marcus en zijn team van het bedrijf OOTO uit Berkel-Enschot.

Het is wederom dit jaar mogelijk om met geschorste voertuigen deel te nemen aan de rit.

De tourrit eindigt op zeer verrassende wijze bij Boerderij Denissen waar de deelnemende oldtimers bij binnenkomst door de prachtige bomenlaan zullen flaneren voor het grote publiek. Vervolgens krijgen de oldtimers een zichtbare prominente plek op een prachtig groenrijk terrein, zodat belangstellenden al deze Oldtimer pronkstukken kunnen bewonderen.

Helaas kunnen we nog niet alles aan u verklappen!.....Maar meer dan voldoende redenen om u in te schrijven als deelnemer aan de rit.

Namens
Liesbeth Hofhuis en Jeroen Bax; Boerderij Denissen
Emma en Marcus Brink
Frits Majoie
Patricia Wouters