keer terug naar de vorige pagina

Moerdijks Oldtimer Festival

24-26 augustus 2018 - Moerdijk

www.stichtingnostalgischmoerdijk.nl

Wij maken ons weer op voor het Moerdijks Oldtimer Festival dat weer plaats zal vinden in het laatste weekend van augustus (24, 25 en 26 augustus).

Echter zijn we dit jaar wel genoodzaakt om op de zaterdag en zondag € 5,00 per persoon per dag entree in rekening te brengen, dit is inclusief 1 consumptie. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis (zonder consumptiebon) en wij hopen dat u weer een onvergetelijke dag zal hebben.

Mocht u met uw oldtimer komen is het voor de chauffeur en voertuig gratis en staat er ook voor u een gratis consumptie klaar.

Wat mag u allemaal dit weekend weer verwachten van ons:

Zaterdag 25 augustus
Wij starten deze dag om 12.00 uur met onze vrije rit, waarvoor u in kan schrijven tussen 12 en 14.00 uur in onze prachtige spiegeltent. Deze rit zal u brengen op de mooiste plekjes in de Gemeente Moerdijk. Kosten van deze rit: € 7,50

Verder kunt u genieten van vele oldtimers, een groot legerkamp enonze prachtige haven gevuld met oude schepen, waar onder 2 marineschepen en u met 1 ervan weer een rondvaart kunt maken.Diverse bandjes met live muziek en verder nog te veel om op te noemen.

Nieuw in dit jaar is de zaterdagavond cruise.
Hiervoor zijn we druk bezig om 200 klassieke voertuigen bij elkaar te krijgen. Zoals tractoren, brommers, motorfietsen, klassieke auto's, vrachtwagens, bussen, politievoertuigen en brandweerwagens, stoomwalsen, enz. Want zeg nu eens eerlijk dat rijdende voertuigen met ronkende motors mooier zijn dan geparkeerde voertuigen. Wij rekenen op een grote opkomst!!!! Klik hier om u in te schrijven voor de zaterdagavond cruise.

Voor meer informatie houd dan deze website in de gaten of bezoek onze Facebook pagina Moerdijks Oldtimer Festival

Tevens zal er tot de laatste uurtjes live muziek op de haven blijven en is de spiegeltent voor iederéén vrij toegankelijk. Dus volop vertier voor jong en oud.

Zondag 26 augustus:
Deze dag zal gelijkwaardig worden zoals u van ons gewend bent als een grote meeting dag met veel oude voertuigen zoals auto's, brommers, tractoren, motoren, bussen, vrachtwagens en ook de vliegtuigshow zal weer niet ontbreken. Maar er is meer, zoals we altijd zeggen een dagje uit voor jong en oud. Een haven gevuld met prachtige schepen en kunt u ook weer een rondvaart maken met het marineschip de Bernisse. Verder is er een nostalgische kermis en poffertjeskraam en op diverse plaatsen live muziek. Nieuw is ons grote legerkamp en de spectaculaire Cadillac show van alle bouwjaren en modellen. Op de havendijk vindt u de uitgebreide braderie met oude ambachten en nostalgische politie-, brandweer– en hulpvoertuigen. Onze prachtige spiegeltent de Crystal Palace is weer het middelpunt aan de haven. Dus teveel om op te noemen.

Wij wensen u een prachtig weekend vol nostalgie in het dorpje Moerdijk aan de haven.

P.S. bezoekers kunnen weer parkeren bij Restaurant Kanters en de Gouden Leeuw. Hier vandaan brengen onze nostalgische pendelbussen u naar het festival..... en weer terug.

Met vriendelijke oldtimer groet Stichting Nostalgisch Moerdijk.