keer terug naar de vorige pagina

Lenterit

Zondag 15 april 2018 - Mijdrecht

www.lenterit.nl

Een gezellig dagje uit voor het goede doel...

De jaarlijkse Lenterit is een autopuzzelrit van ongeveer 130 km door het groene hart. De afgelopen jaren is er met het evenement geld ingezameld voor CliniClowns. Dit jaar mocht er op Facebook gestemd worden voor een nieuw goed doel. Facebook volgers mochten kiezen tussen het Ronald McDonald huis Utrecht, Stichting Oppepper4all of Stichting Hoogvliegers. Met meer dan 1600 reacties werd er enthousiast gestemd op de goede doelen. Met uiteindelijk 723 stemmen is Stichting Hoogvliegers gekozen tot het goede doel van de Lenterit op zondag 15 april 2018.

Er zijn nog een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar, dus reserveer nu online op de website www.lenterit.nl. Reserveer je vr 18 maart een Earlybird ticket dan maak je tevens kans op een brandstof cadeaubon t.w.v. 50,00 bij Tankstation Haan van Nieuwkerk in Mijdrecht!

Voor 37,50 per auto krijg je een mooie route die start bij Hotel Mijdrecht Marickenland. De opbrengst van de lenterit gaat naar Stichting Hoogvliegers.

Maak je rit compleet met een heerlijke lunch op een mooie geheime locatie en eindig de dag met een heerlijk 3 gangen keuze diner.

Schrijf je snel in want er zijn een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar.

Tot zondag 15 april!
11.00 uur bij startpunt Hotel Mijdrecht Marickenland