keer terug naar de vorige pagina

Weekendje kallum an

31 augustus - 2 september 2018 - Borculo

KALLUM AN VRIJDAG t/m ZONDAG 31 augustus - 2 september – BORCULO

Op vrijdag 31 augustus aanstaande willen we iedereen verwelkomen op camping Kerkemeijer in Borculo voor “een weekendje kallum an”. Er kan gekampeerd worden; hiervoor is een groot veld gereserveerd voor de Fiat 500 club. Honden zijn toegestaan. Bij erg slecht weer kunnen we droog zitten in een grote tent. Uiteraard zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig en er zal elektriciteit beschikbaar zijn.

Vrijdagavond zal er een kampvuur gemaakt worden waar je met je eigen versnaperingen plaats kunt nemen. Er kan eventueel, bij gebrek aan koeling, gebruik gemaakt worden van de aanwezige koelwagen.

Zaterdagochtend starten we met een kleine toer door de mooie Achterhoek; het zal geen lange dag rijden met verplichtingen worden, dus alles lekker op zijn tijd. Het avondeten, dat bij de prijs inbegrepen zit, zal 's avonds klaarstaan. Voor wie daarna zin heeft wordt het kampvuur weer aangestoken en zal er wat akoestische muziek te horen zijn. Mochten de weergoden ons niet goed gezind zijn kunnen we eventueel uitwijken naar de tent.

Zondagmorgen wordt er door ons een ontbijt verzorgd met koffie, sap en gebakken eieren. Blijf hangen zolang je wilt en je het leuk vindt. We proberen er gewoon een relaxt en gezellig weekend van te maken.

De kosten voor het evenement bedragen € 15,00 per volwassene en € 10,00 per kind tot 12 jaar. Hiervoor krijg je 2 overnachtingen, een diner op zaterdagavond, het ontbijt op zondagochtend en een klein aandenken.

Buitencentrum Kerkemeijer is gelegen aan de Ruurloseweg 51 te Borculo; dit is de weg tussen Ruurlo en Borculo.

Aanmelden en betalen graag voor 1 augustus 2018 via de het formulier dat hieronder z.s.m. verschijnt.

Graag tot ziens in Borculo en……….kallum an

De Bende 2.0 Floris Lievestro, Rik Dekker, Gijs Dekker, Noortje Dekker & Evita Damen