keer terug naar de vorige pagina

Jaarevenement

7-9 september 2018 - Borger

Twee keer eerder organiseerde Roompot Vakanties een jaarevenement voor de Fiat 500 club. Nu dus voor de derde keer; niet in Zeeland maar op een van de andere schitterende locaties, namelijk Vakantiepark Hunzedal in Borger.

Op 7,8 en 9 september 2018 treffen we elkaar in het mooie Drenthe. Wil je een dag eerder komen of een dag langer blijven ….het is allemaal mogelijk.
Voor de kampeerders is er een ruim evenemententerrein, voorzien van alle gemakken met een eigen toiletgebouw en wasgelegenheid. Er wordt daar ook een perfecte locatie gecreëerd voor de traditionele onderdelenmarkt, uitkijkend over het schitterende meer. Er zal ook gelegenheid zijn om daar, aan een grote stamtafel, de FIAT 500 verhalen met elkaar te delen.

Wil je niet kamperen …. we hebben prachtige vrijstaande chalets direct grenzend aan het evenemententerrein geblokkeerd voor de leden van Fiat 500 club (het eerste chalet is inmiddels al gereserveerd)!
Dus we kunnen Samen Genieten van een onvergetelijk jaarevenement.

Natuurlijk zal er ook een feestavond georganiseerd worden waarbij je onbeperkt kunt swingen, maar in het aangrenzende café is een rustige ruimte waar je op adem kan komen of rustig met elkaar kunt praten.

In het volgende clubblad zal alle extra informatie en mogelijkheden staan samen met het weekendprogramma en uiteraard met het aanmeldformulier.

We heten jullie, samen met Koos Konijn, van harte welkom in Borger.