keer terug naar de vorige pagina

TVJ (Techniek Voor Jongeren)

Zaterdag 10 maart 2018 - Hilversum

Opgeven tot uiterlijk 9 maart via onderstaand formulier.

Zoals de voorzitter al aangaf in zijn voorwoord, willen we jongeren actiever betrekken bij de activiteiten binnen de Fiat 500 club. En daar zijn (het leren van) technische vaardigheden een onderdeel van. Daarom organiseren wij dit jaar een Techniek voor Jongeren dag!

Wij willen hiervoor jongeren uitnodigen t/m ongeveer 30 jaar welke lid zijn van de club. Maar ben je ouder (en ook lid) dan mag je je natuurlijk ook opgeven maar dan kom je wel op een soort van wachtlijst. Als we plek overhouden dan is het mogelijk om alsnog aan de TVJ deel te nemen.

We willen op deze dag graag de basisvaardigheden van de techniek van de Fiat 500 uit gaan leggen. We beginnen de dag met theoretische uitleg d.m.v. een PowerPoint presentatie.
Na de lunch (welke door ons wordt verzorgd) zal er praktische uitleg gegeven worden en kunnen zowel de dames als heren wat sleutelen.
Er is een sleutelmotor aanwezig maar als je het leuk vind om je eigen Fiat hiervoor te gebruiken, dan kan dat natuurlijk ook! De groep zal in tweeën worden verdeeld zodat iedereen een betere uitleg kan krijgen, de deelnemers een beter zicht kunnen hebben en het zo ook makkelijker wordt om vragen te stellen. Heb je nog onderwerpen, vragen of problemen die je die dag graag behandeld zou willen zien, geef dit dan door bij je aanmelding.

Hilversum
De TVJ-dag zal worden gehouden in de werkplaats van Tom de With aan de Zeverijnstraat 24L in Hilversum. Om iedereen genoeg aandacht te kunnen geven kan de groep niet groter worden dan 15 personen.
Voor deze informatieve dag vragen wij een bijdrage van € 6,00 per persoon zodat wij voor een lekker hapje en drankje (koffie & lunch) kunnen zorgen.

We zien je graag op 10 maart a.s.

Gordon, Monique & Tom

Aanmeldformulier TVJ (Techniek Voor Jongeren)Na aanmelding wordt je op volgorde van binnenkomst op een lijst gezet en ontvang je de benodigde informatie. Mocht je niet mee kunnen doen omdat het maximum aantal deelnemers is bereikt, dan zul je hiervan z.s.m. bericht ontvangen en zullen we je op de reservelijst plaatsen. Wacht niet tot het laatste moment met opgeven want vol = vol.