keer terug naar de vorige pagina

Intermezzo IX

29 juni - 1 juli 2018 - Bornerbroek

In het weekend van vrijdag, zaterdag 29-30 juni en zondag 1 juli gaan we naar camping ’t Grasbroek in de buurt van Bornerbroek. Uiteraard proberen we er weer een leuk kampeerweekend van te maken en hopen dat wij ook bij de 9e editie weer een groot aantal leden van onze actieve club op vrijdag de 29e mogen verwelkomen. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen zaterdag de 30e deel te nemen aan de rit.

Punt van verblijf en vertrek is dus camping ’t Grasbroek, Grasbroekweg 1, 7627 RC Bornerbroek; een dorp tussen Almelo en Delden in Twente. Op de camping is voor de Fiat 500 club één groot veld gereserveerd; hier zijn ook diverse stroompunten aanwezig. De camping ligt aan een recreatiemeer van 30 hectare en is dus een ideale plek om te surfen, varen, zwemmen of gewoon op de zand- en grasstrandjes van de zon te genieten. Honden zijn trouwens niet toegestaan maar voor onze groep wordt een uitzondering gemaakt; ze mogen dus mee mits aangelijnd.

Camping ’t Grasbroek is de perfecte uitvalsbasis voor vertrek naar het Italiaanse Garlenda. In het weekend van 6-7-8 juli viert de Fiat 500 Club Italia haar 35 jarige jubileum.

De kosten voor INTERMEZZO IX zelf bedragen wederom € 25,00 per persoon en dat is inclusief o.a. een koffiestop, lunch én een ‘warme hap’ op zaterdagavond en uiteraard het gezamenlijke ontbijt + gebakken eieren op zondagmorgen.
De kosten voor kinderen van 3 t/m 10 jaar bedragen € 12,50 per kind.
Kinderen onder de 3 jaar kunnen dit jaar gratis deelnemen.

De kosten voor de camping bedragen € 8,00 per overnachting per persoon inclusief alle kosten (dus voor je tent(je)/caravan/camper, toeristenbelasting, stroom, douche, e.d.). Voor kinderen van 3 t/m 10 jaar wordt € 3,50 per overnachting gevraagd.
Kinderen onder de 3 jaar kunnen gratis kamperen.

Aanmelden (+ betalen) voor dit ‘Intermezzo’ kan tot uiterlijk 1 juni 2018 via het inschrijfformulier hieronder.

Na ontvangst van het ingevulde inschrijfformulier en uw betaling ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving.

Er zijn helaas geen stacaravans o.i.d. te huur.

Groeten van ‘de bende uit de Achterhoek’ (alfabetisch),

Erik, Frans, Johan, Jos, Josien, Leonoor, Liana, Maria, Marion, Marijke, Niko en Roland.