keer terug naar de vorige pagina

Wensrit - Make-A-Wish

Woensdag 14 juni 2017 - Limburg

Rij mee voor Make-A-Wish!

Op zondag 11 juni a.s. organiseren wij in samenwerking met Stichting Limburgs Landschap de Wensrit 2017: een toerrit van Noord- naar Zuid Limburg.

De opbrengsten van deze dag komen ten goede van Make-A-Wish. Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Daarom willen wij met zoveel mogelijk auto’s deze rit gaan maken. Wij hebben met medewerking van diverse partners een fantastisch programma samen kunnen stellen. U wordt ’s ochtends ontvangen met koffie/thee in de prachtige kasteeltuinen van Arcen. Tijdens de lunch is er een picknick in de kasteeltuin van kasteel Montfort en als afsluiter krijgt u aan het einde van de dag gratis toegang tot de eindbestemming: het wereldtuinenpark Mondo Verde in Landgraaf. Hier zullen we de dag afsluiten met een compleet verzorgde barbecue.

Kortom een dag die in alle opzichten de moeite waard is! Rij daarom 11 juni samen met uw partner, vriend, vriendin, collega of familielid met ons mee en maak het verschil voor kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Verzoek
Natuurlijk willen wij deze dag met zoveel mogelijk equipes van start gaan en zijn we opzoek naar deelnemers. Het zou fantastisch zijn als er een aantal leden deze dag met ons meerijden.

Informatie en kosten
Voor alle informatie over de Wensrit, kosten en aanmelden kunt u kijken op www.wensrit.nl .

Wij hopen 11 juni een aantal leden van uw club te mogen verwelkomen bij de Kasteeltuinen Arcen!

Rogér van Esch
Vrijwilliger Fondsenwerving