keer terug naar de vorige pagina

Sinterklets

Zondag 26 november 2017 - Leiden

Opgeven tot uiterlijk 12 november via onderstaand formulier.

Op zondag 26 november aanstaande organiseren wij een heuse Sinterklets met koffie, thee, lunch en wat lekkers er bij. Niet alleen voor de kinderen, maar ook als gezellige clubcontacten met elkaar bij te kletsen en foto’s te laten zien van het afgelopen jaar.

Voor de kinderen die zoet zijn geweest heeft de Sint en zijn Pietermannen vast en zeker weer wat leuks mee gebracht. Heeft u geen kinderen of zijn uw kinderen het stadium “Sint en Piet“ ontgroeid, schroom dan niet om toch naar dit gezellige en alweer het laatste officiële Fiat 500 club evenement van 2017 te komen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om aan Sinterklaas jullie spannende verhalen komen te vertellen. Als je komt laat het ons dan even weten door het formulier hieronder in te vullen.

De kosten voor de Sinterklets, inclusief lunch, bedragen € 7,50 per volwassene, kinderen vanaf 8 jaar betalen € 5,00 en kinderen tot en met 7 jaar zijn gratis.

Het totaal verschuldigde bedrag graag voor 12 november a.s. overmaken onder vermelding van Sinterklets 2017 + je lidnummer.

Heb je nog vragen? Deze kun je stellen per e-mail aan: sinterklets@garagetoeter.nl

Locatie van de Sinterklets:
Garage Toeter / Toeter Gadgets
Amphoraweg 16A
2332 EE LEIDEN.

U bent van harte welkom om 11:00 uur en het einde van alle feestelijkheden zal om circa 15:00 uur zijn.

Sinterklaas

Aanmeldformulier Sinterklets

Deelnemers:
€ 7,50
 
 


Totaal (herbereken) € -