keer terug naar de vorige pagina

Jaarevenement

1-3 september 2017 - Groenlo

Nadat de jaarevenementen in 2003, 2006 en het lustrum in 2010 door 'De bende' georganiseerd waren, hebben ze onlangs, in overleg met het bestuur, de spreekwoordelijke handdoek weer opgepakt om het jaarevenement in 2017 te organiseren. Dus is het bestuur weer met ‘De Bende’ om tafel gegaan en zijn tijdens een gezellige vergadering de eerste stappen gezet om het Jaarevenement 2017 vorm te geven. Helaas is het voor dezelfde groep niet mogelijk om dit jaar ook Intermezzo IX te organiseren. Dat plannen ze dan uiteraard in 2018 wel weer.

We zullen wederom te gast zijn bij Marveld Recreatie in Groenlo, gelegen in de Achterhoek. Natuurlijk zullen daar alle ‘standaard’ ingrediënten van een jaarevenement aanwezig zijn. Vanzelfsprekend hebben we weer een rit op zaterdag en 's avonds het traditionele clubdiner wat geleidelijk over zal gaan in de feestavond. Er zal dan live muziek zijn waar 'de vonken vanaf zullen vliegen'. Tijdens het clubontbijt op zondagmorgen zullen er voor iedereen ook weer eieren gebakken worden. Ook deze keer is er tijd en ruimte voor een grote onderdelenmarkt waar u als lid onderdelen en Fiat 500 gerelateerde zaken kunt aanbieden. Er zullen voldoende verlichte marktkramen zijn. Voor het reserveren van kramen en/of vragen kunt u contact opnemen met Jos Dekker (323) via 06-23 98 47 82.

Reken maar dat we er alles aan zullen doen om er een gezellig weekend van te maken. We houden rekening met een behoorlijke opkomst, inclusief belangstelling uit het buitenland. We verwachten dat iedereen weer volop zal kunnen genieten. Echt een ontspannen weekend waarin niets moet en veel mag en kan. Voor elk wat wils.

Het programma start op vrijdagmiddag en we hopen dat iedereen zal blijven tot zondagmiddag. Alleen zaterdag de rit meerijden, en/of aan het clubdiner deelnemen, behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Een paar dagen eerder komen of langer blijven is ook geen enkel probleem. Dit kan vooraf aangegeven worden bij het aanmelden. In het volgende clubblad zal, samen met het programma, het inschrijfformulier zitten en vanaf dat moment is het ook mogelijk om via onze clubsite in te schrijven voor het jaarevenement.

Marveld Recreatie heeft puike voorzieningen zoals verwarmde zwembaden binnen (iedereen ontvangt 1 kaartje) en buiten (gratis). Er zijn verschillende restaurant-voorzieningen, een supermarkt met vers brood, goede sanitaire voorzieningen en ruime kampeerplekken. Aangelijnde honden zijn welkom op Marveld.

Wilt u niet kamperen (ondanks het feit dat op elke kampeerplek een stroom- (16A), water- en kabel (TV) -aansluiting aanwezig is), dan bestaat de mogelijkheid om één van de 10 verschillende soorten onderkomens te huren voor 2 t/m 8 personen. Wie had bijvoorbeeld ooit gedacht om nog eens in een hooiberg te kunnen overnachten? TIP: de ‘Achterhoek Chalets’ (geschikt voor 5/6 personen - 3 slaapkamers) liggen pal naast de A & S velden waar ‘alles gebeurt’. Als je aangeeft dat je van de Fiat 500 club bent, dan ontvang je 25% korting bij al je boekingen!

Nieuw bij Marveld Recreatie is dat hotel Havezate Marveld is gebouwd. Het hotel is gelegen bij de entree van de camping dus lekker dichtbij. Informatie bij de camping. Het adres van Marveld Recreatie is: Elshofweg 6, 7141 DH Groenlo. Telefoon: 0544-466000; e-mail; internet: www.marveld.nl - vermeld bij uw eventuele reservering dat u van de Fiat 500 club bent.

Het twaalf man sterke organiserend commitee uit de Achterhoek heeft er heel veel zin in en hoopt uiteraard weer op een grote opkomst! De 'bendeleden' Erik, Frans, Johan, Jos, Josien, Leonoor, Liana, Maria, Marion, Marijke, Niko en Roland groeten u hierbij alvast van harte.