keer terug naar de vorige pagina

Grease & Frease

Zondag 11 juni 2017 - Joure

Op zaterdag 10 juni wordt in Joure voor de 22e keer het klassieke auto- en motoren evenement Vroem georganiseerd. Jaarlijks komen honderden voertuigen en duizenden bezoekers naar dit evenement. Elk jaar is er een ander thema. Dit jaar is dat GREASE, de musical die zich afspeelt in de jaren ‘50, compleet met rock ‘n roll, petticoats en vetkuiven. Deelnemers worden gevraagd zoveel mogelijk te komen in kleding en uitrusting van de tijd waarin het thema zich afspeelt. Verder is het concept eenvoudig: ‘s morgens verzamelen rond 9:00 uur en om 9.30 uur start van de rit vanaf een rallypodium. Daar wordt een foto van je auto gemaakt die je later die dag ontvangt. Dan een mooie rit door de omgeving met een tussenstop en aan het begin van de middag terugkomst in Joure en opstellen voor de statische show in het centrum. In het dorp kraampjes, muziek bandjes, demonstraties en kinderactiviteiten. Speciaal voor ons wordt er een speciaal Fiat 500 plein gecreëerd. En niet onbelangrijk, Vroem is voor deelnemers en bezoekers gratis!

Op zondag 11 juni mag de jaren vijftig kleding weer worden aangetrokken en organiseren we speciaal voor de Fiat 500 club het evenement “FREASE”. Dat is Grease met een Fries randje. We laten jullie kennismaken met een verrassend stukje onbekend Friesland en brengen bezoeken aan bijzondere locaties en mensen.

Start
De start is vanaf camping Blaauw, Langwarderdyk 4, Sint Nicolaasga. Vanaf 10:00 uur koffie/thee met wat er bij, vertrek om 11:00 uur. Onderweg regelen wij een lichte lunch! Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 p.p.; kinderen van 3 t/m 11 jaar € 7,50 en kinderen van 0 t/m 2 jaar kunnen gratis deelnemen. Betalingsinstructies ontvang je na je aanmelding via het formulier hieronder in de mail.

We willen er graag een compleet oldtimer weekend van maken waarbij we jullie uitnodigen om al op vrijdag 9 juni naar Friesland te komen. Vlakbij Joure, vonden we op het landgoed Eysinga State bij Sint Nicolaasga “Camping Blaauw”. Een ideale plek om te kamperen of een blokhut of chalet te huren. De rit van zondag willen we ook starten vanaf deze plek. Verder organiseren we op vrijdag en zaterdag in/bij het camping restaurant een betaalbare maaltijd. Bij voldoende deelnemers op zaterdag zelfs een gezellige BBQ. Onder het mom van “vrijheid - blijheid” is alles mogelijk. Alleen deelnemen aan GREASE? Alleen meedoen aan FREASE? Beide dagen? Kamperen? Je zegt het maar.

Inschrijven is niet meer mogelijk
Wil je overnachten op de camping? Regel dit dan zelf via http://www.campingblaauw.nl. Informatie over Vroem op www.vroem.com (opgeven mag via ons).

Nog vragen? Stel ze gerust aan Johan van der Goot en Monique van Oostveen via e-mail.