keer terug naar de vorige pagina

Gers-evenement

Zaterdag 24 juni 2017 - Rotterdam

Bent u er klaar voor!!
In 27 jaar is Rotjeknor heel wat veranderd…. Zoveel nieuwe, maar ook de oude hotspots komen in deze spectaculaire tourrit aan bod. Hotel New York, Euromast, Historisch Delfshaven, Markthal en nog veel meer…… Voor, tijdens en na de rit hebben we een leuk wedstrijdelement bedacht. Een ding is zeker, u gaat zich deze dag niet vervelen, zo beloven Joey, Jil en Annemiek.
Tevens zal er tijdens de rit een lunch worden aangeboden (graag doorgeven of u vegetarisch bent). Uiteraard zijn er voldoende eetgelegenheden aanwezig.

U bent van harte welkom vanaf 9.30 uur bij:
Familierestaurant Bergsche Plas
Rottebanddreef 50
2661 GR Bergschenhoek

Start in Bergschenhoek
De starttijd van de rit is om 11.00 uur, waarbij de route van de rondrit zal worden uitgedeeld.

Tijdens de rondrit komen we langs de ss Rotterdam, het legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, 228 meter lang, 28 meter breed, 61 meter hoog. We krijgen hier exclusief de mogelijkheid om met de auto's het terrein op te gaan om een foto voor de SS Rotterdam te maken. Zie ook www.ssrotterdam.nl

Kosten en inschrijven
Kosten voor dit evenement zijn voor volwassenen € 15,00 per persoon, kinderen van 3 t/m 12 jaar € 7,50 en kinderen van 0 t/m 2 jaar kunnen gratis deelnemen.

Aanmelden kan via het formulier hieronder. De betalingsgegevens ontvangt u direct na inschrijving via email.

Maak voor de sluitingsdatum het bedrag over op rekening: NL93 INGB 0653 781 547 t.n.v. J.M. van Puffelen o.v.v. GERS Evenement, lidnummer en aantal personen.

Overnachten
Er zijn genoeg mogelijkheden om te overnachten. Er is zelfs een stadscamping in Rotterdam, maar de overnachting moet u zelf regelen via www.stadscamping-rotterdam.nl. Het adres van deze camping is Stadscamping Rotterdam, Kanaalweg 84, 3084 JE Rotterdam.

Let op: U bevindt zich vlak voor de milieuzone, als u te ver doorrijdt kost dat geld. De stad Rotterdam heeft een zone die verboden is voor bepaalde oudere voertuigen op diesel en benzine. (Auto’s, bestelbussen en campers op diesel van bouwjaar 2000 en ouder plus auto’s, bestelbussen, campers op benzine van bouwjaar (30-6) 1992 en ouder mogen de milieuzone niet in! Houdt u er rekening mee dat parkeren in Rotterdam overal betaald parkeren is (pin/parkmobile, geen contant).