keer terug naar de vorige pagina

Aircooled Scheveningen

Zondag 21 mei 2017 - Scheveningen

21 mei 2017 gaan we de boulevard vullen met mooie aircooled oldtimers. En dit jaar niet alleen met allerlei Volkswagens maar ook met Fiat 500’s. Want wij zijn namelijk uitgenodigd om deel te nemen aan dit leuke evenement!

Wat houdt Aircooled Scheveningen onder andere in?
Alle deelnemers aan dit evenement worden om 10 uur op de boulevard toegelaten (die in het bezit zijn van de verkregen vergunning) en worden naar hun plaats gewezen. Daar mogen onze mooie oldies pronken tot 17 uur (eerder mag het terrein niet worden verlaten). Onze Fiat club krijgt een eigen gedeelte op dit evenement. Vlakbij ons “eigen terrein” staat een VW bus met de clubvlag waar je je kunt melden voor de stempel in het clubpaspoort.

In de tussentijd kun je genieten van het vele moois wat deze dag te bieden heeft: hopelijk mooi weer, vele oldtimers, meer dan 80.000 bezoekers, allerlei horeca en diverse workshops welke in en op het strand worden gegeven. Ook zijn er diverse leuke stands die hun waar willen verkopen.

De gehele dag kan het publiek hun favoriet opgeven bij de informatiestand. De winnaar van de publieksprijs: “Meest Favoriete Aircooled” zal om 16 uur bekend worden gemaakt. Bij het inleveren van een ingevuld wedstrijdformulier ontvang je een leuke attentie.
Nieuw dit jaar is de “Blij dat ik nog rij prijs” en tevens stellen wij ook een prijs ter beschikking aan de “Verste deelnemer” Tussen 16:00 en het vertrek om 17:00 is je inschrijfnummer je lotnummer en kun je in de loterij mooie prijzen winnen. Het enige wat je hoeft te doen is aanwezig zijn.

Kortom een leuke ontspannende dag waarbij veel leuks is te zien en te doen.
Wil je ook meedoen aan dit evenement? Schrijf je dan kosteloos in via de website: http://aircooledscheveningen.nl/ Op deze website vind je bijvoorbeeld ook informatie om een nachtje in de omgeving te verblijven. En nog veel meer!

Inschrijving van dit evenement is alleen mogelijk via bovenstaande website.

Ik zie je daar en vergeet de zon, zonnebrand, handdoekje en je badkleding niet mee te nemen! We rekenen namelijk op een heerlijke strand- en oldtimerdag!

Monique van Oostveen