keer terug naar de vorige pagina

Tour Europa

28 juni - 7 juli 2007 - Europa

Door een aantal Duitsers en Zwitsers wordt er een "Tour Europa" georganiseerd. Deze tour start op donderdagochtend 28 juni in noord Duitsland en leidt door vele landen, waarbij dan in ieder land weer Fiat 500 rijders kunnen aansluiten. Het is ook mogelijk om een gedeelte van de complete tour te rijden. Inschrijven gaat via: www.toureuropa.de

***

Stopplaats Tour Europa in Nederland De eerste stopplaats van de tour Europa zal donderdagavond in Nederland zijn. In het Limburgse Roggel is er op de avond van 28 juni een barbecue waarmee de deelnemers verwelkomt worden. Je kunt hier ook heenkomen om alleen deel te nemen aan de barbecue. Informatie over deze deelname voor clubleden vind je in het clubblad van februari.

***

Evenement Chevetogne - Fiat Club Belgio Op vrijdagochtend 29 juni vertrekt de tour Europa naar het Belgische Chevetogne, waar de Belgische Fiat club, 50 jaar Fiat 500 viert. Je kunt voor deze etappe inschrijven bij de tour europa, je kunt uiteraard ook op eigen gelegenheid naar BelgiŽ rijden. Inschrijven voor dit uitgebreide Belgische weekend doe je via www.fiatclubbelgio.be

***

Op maandagochtend 2 juli gaat de tour Europa weer verder en zal de tocht via Frankrijk en Zwitserland in ItaliŽ eindigen. De tour Europa eindigt in het Italiaanse dorp Garlenda, bij Albenga, tussen Genua en Nice.

***

Garlenda - Italie Op 7 en 8 juli is er in Garlenda het jaarlijkse treffen van de Italiaanse Fiat 500 club. Uiteraard wordt er ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van onze 500 extra uitgepakt. Op de treffen komen jaarlijks vele internationale deelnemers. Inschrijving gaat via de Italiaanse club en kan gewoonlijk ter plekke. Gezien de verwachten zeer grote drukte is voorinschrijving dit jaar wel aan te raden.

***

Turijn - Italie - Fiat 500 Club Nederland Op de maandag 9 juli kan er door Nederlandse leden vertrokken worden naar Turijn, waar er van dinsdag 10 juli tot 13 juli stilgestaan zal worden bij de vijftigste verjaardag en diverse andere trekpleisters van Turijn.

***

Een groot gedeelte van de feestelijkheden wordt bezocht door de Tour Europa, het kan echter wel gebeuren dat er dan niet altijd een identiek programma wordt geboden, let hier dus wel op bij uw afwegingen.

***